Rămâi conectat

Ştirea zilei

UPDATE| ACCIDENT rutier la Sebeș: Doi minori loviți de o șoferiță pe o trecere de pietoni. Femeia a părăsit locul accidentului

Ziarul Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

UPDATE| ACCIDENT rutier la Sebeș: Doi minori loviți de o șoferiță pe o trecere de pietoni. Femeia a părăsit locul accidentului

Un accident rutier a avut loc în dimineața zilei de vineri, 11 martie, la o trecere de pietoni de pe strada Traian, din municipiul Sebeș.

UPDATE| Astăzi, 11 martie 2022, în jurul orei 13,00, Poliția Municipiului Sebeș a identificat o femeie de 33 de ani, din municipiul Sebeș, care este bănjuită de săvâșirea infracțiunilor de vătămare corporală din culpă și părăsirea locului accidentului.

În dimineața zilei de 11 martie 2022, în jurul orei 08,00, în timp ce conducea un autoturism, pe strada Traian din municipiul Sebeș, aceasta ar fi acroșat doi minori, de 13 și 15 ani, care se aflau în zona unei terceri pentru pietoni.
În urma accidentului, cei doi minori au suferit leziuni ușoare la membrele inferioare.

Din primele cercetări, rezultă că femeia aflată la volanul autoturismului ar fi oprit imediat după producerea accidentului, iar după o scurtă discuție cu victimele ar fi părăsit locul, fără să anunțe evenimentul.

Cercetările sunt continuate.

Știrea inițială

Potrivit IPJ Alba, doi minori au fost acroșați în zona unei treceri de pietoni de către o șoferiță în vârstă de 35 de ani.

Cei doi minori, de 12 și 15 ani ar fi suferit leziuni ușoare. Femeia se pare că ar fi coborât din mașină să vadă starea celor doi apoi ar fi plecat.

Conducătoarea auto este cercetată pentru vătămare corporală din culpă și părăsirea locului accidentului.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Ştirea zilei

Ştirea zilei

FOTO Spații noi de joacă la grădinițele din Câlnic: Prichindeii, fascinați de căsuțele parca desprinse din povești

Ziarul Unirea

Publicat

în

Spații noi de joacă la grădinițele din Câlnic: Prichindeii, fascinați de căsuțele parca desprinse din povești Grădinițele din comuna Câlnic au fost dotate cu spații noi de joacă, a anunțat primarul Lucian-Tiberiu Bodea. Bucuria prichindeilor a fost pe măsură, aceștia fiind fascinați de căsuțele desprinse parcă din povești. Citește și: FOTO Loc de joacă ”ca în […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea