Rămâi conectat

Ştirea zilei

UPDATE: Accident rutier la Poiana Aiudului – un motociclist a ajuns în stare gravă la spital

Sfarlea Ioana Raluca

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

accident motocicletaUn accident rutier soldat cu rănirea gravă a unei persoane s-a produs duminică în jurul prânzului, pe DJ 107 M, la km 56, pe raza localității Poiana Aiudului.

Potrivit IPJ Alba este vorba despre o autoaccidentare – un motociclist care a căzut și s-a lovit puternic de carosabil. Acesta era inconștient în momentul în care a fost preluat de ambulanță și transportat la spital.

UPDATE 1: Potrivit primelor date comunicate de echipa de cercetare deplasată la fața locului, bărbatul în vârstă de 60 de ani care conducea o motocicletă înmatriculată în județul Cluj, a derapat și s-a răsturnat într-o curbă, pe un sector de drum din afara localității Vălișoara.

UPDATE 2: Victima accidentului este I.T., din Turda. În timp ce conducea motocicleta marca Honda, acesta nu a adaptat viteza la condițiile de drum și a pierdut controlul direcției, intrând pe contrasens și apoi răsturnându-se în afara drumului. Potrivit medicilor de la Spitalul Județean Alba, bărbatul a suferit un traumatism cranio-cerebral acut.

FOTO: arhiva


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Ştirea zilei

Ştirea zilei

Adolescentă de 19 ani din Cugir agresată în scara unui bloc de un tânăr: Cugireanul, reținut de polițiști

Bogdan Ilea

Publicat

în

Adolescentă de 19 ani din Cugir agresată în scara unui bloc de un tânăr: Cugireanul, reținut de polițiști Polițiștii din Cugir au reținut un tânăr de 19 ani din oraș după ce acesta ar fi agresat, în scara unui bloc, o tânără de aceeași vârstă. A deranjat liniștea și ordinea publică. La data de 23 […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea