Rămâi conectat

Curier Județean

UPDATE| Accident rutier la intrare în Alba Iulia – Un bărbat care traversa strada a fost acroșat de un autoturism, în zona Petrom – Oarda

Sfarlea Ioana Raluca

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

smurd - accidentatUn bărbat de 33 de ani a ajuns la spital, marți seara, cu leziuni produse în urma unui accident rutier.

Potrivit polițiștilor acesta a traversat DN1, în zona benzinăriei Petrom – Oarda, de la intrarea în municipiul Alba Iulia și a fost acroșat de un autoturism Volkswagen Golf, înmatriculat în Alba.

UPDATE: În urma cercetărilor efectuate la fața locului s-a stabilit că victima, F.C, în vârstă de 33 de ani, din Sebeș, s-a angajat în traversarea drumului prin loc nepermis și a ieșit brusc în fața autoturismului condus de B.V., de 30 de ani, din Cugir, care nu a reușit să evite impactul. Bărbatul era conștient în momentul în care a fost preluat de ambulanța SMURD care l-a transportat de urgență la Spitalul Județean Alba.

Conducătorul auto a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Curier Județean

Curier Județean

VIDEO ”Prietenii lui Azor”, apel disperat pentru un cățel lovit de mașină pe autostrada A10 Sebeș-Turda: ”Plânge rău când îi sunt atinse picioarele!”

Ziarul Unirea

Publicat

în

”Prietenii lui Azor”, apel disperat pentru un cățel lovit de mașină pe autostrada A10 Sebeș-Turda: ”Plânge rău când îi sunt atinse picioarele!” Asociația ”Prietenii lui Azor” au lansat un apel pentru salvarea unui cățel ajuns în adăpostul public din Alba Iulia, care are nevoie urgent de consultații și intervenții chirurgicale. Patrupedul a fost lovit de […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea