Rămâi conectat

Curier Județean

UPDATE/ Accident rutier la Ighiel: Un tânăr de 18 ani, cu alcoolemie, a sustras un moped și a intrat cu el într-un cap de pod

Ziarul Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Șoferul unui moped a fost rănit, vineri seara, după ce a intrat într-un cap de pod. Accidentul s-a produs pe strada principală din Ighiel, comuna Ighiu, județul Alba.

Potrivit IPJ Alba, șoferul unui moped a intrat într-un cap de pod, în satul Ighiel, fiind proiectat, apoi, într-un microbuz, care se deplasa regulamentar.

Victima a fost accidentată ușor.

UPDATE: ”La data de 15.04.2016, în jurul orei 21.25, B.P.V., de 18 ani, din comuna Ighiu, în timp ce conducea o motocicletă pe DJ 106, pe raza localităţii Ighiel, a pierdut controlul asupra autovehiculului şi a intrat în coliziune cu un microbuz ce era condus regulamentar de un bărbat de 49 de ani, din comuna Ighiu. În urma accidentului, motociclistul a suferit leziuni la cap. Ambii conducători auto au fost testaţi cu aparatul etilotest, iar pentru B.P.V. a rezultat valoarea de 0,52 mg/l alcool pur în aerul expirat, motiv pentru care i-au fost recoltate mostre de sânge, în vederea stabilirii alcoolemiei. Totodată, în urma verificărilor efectuate, poliţiştii au constatat că tânărul motociclist nu posedă permis de conducere corespunzător categorie din care face partea motocicleta ce a condus-o, motocicleta nu era înmatriculată în circulaţie, iar acesta a fost sustrasă de tânăr, de pe o stradă, din localitatea Ighiel, loc în care o parcase proprietarul său, un tânăr de 27 de ani. Faţă de B.P.V., cercetările sunt continuate sub aspectul comiterii infracțiunilor de vătămare corporală din culpă, conducere cu permis necorespunzător categoriei, conducerea unui autovehicul neînmatriculat, conducere sub influenţa alcoolului şi furt în scop de folosinţă”.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Curier Județean

Curier Județean

VIDEO ”Prietenii lui Azor”, apel disperat pentru un cățel lovit de mașină pe autostrada A10 Sebeș-Turda: ”Plânge rău când îi sunt atinse picioarele!”

Ziarul Unirea

Publicat

în

”Prietenii lui Azor”, apel disperat pentru un cățel lovit de mașină pe autostrada A10 Sebeș-Turda: ”Plânge rău când îi sunt atinse picioarele!” Asociația ”Prietenii lui Azor” au lansat un apel pentru salvarea unui cățel ajuns în adăpostul public din Alba Iulia, care are nevoie urgent de consultații și intervenții chirurgicale. Patrupedul a fost lovit de […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea