Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Ştirea zilei

UPDATE| ACCIDENT GRAV în zona localității Feneș: O femeie, rănită în timp ce escalada „Piatra Bulbuci”. Cum s-a petrecut incidentul

Ziarul Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

ACCIDENT GRAV în zona localității Feneș: O femeie a căzut de pe „Piatra Bulbuci” în timp ce escalada versantul

Un accident grav de alpinism s-a petrecut în cursul după amiezii de sâmbătă, 29 aprilie, în zona localității Feneș, județul Alba.

La data de 29 aprilie 2023, polițiștii au fost sesizați, prin apel 112, cu privire la faptul că o femeie de 42 de ani a căzut de pe ,,Piatra Bulbuci”, în zona localității Feneș, în timp ce escalada versantul.

La locul incidentului intervin cei de la salvamont Alba, în colaborare cu paramedicii și polițiștii.

UPDATE: Persoana este conștientă și va fi transportată la spital, în vederea acordării îngrijirilor medicale de specialitate.

Victimei i s-ar fi rupt un element de siguranța al frânghiei și s-a fi lovit de peretele versantului, iar din verificările efectuate, rezultă ca nu este vorba despre o cădere de la înălțime.

Foto: arhivă


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Ştirea zilei

Ştirea zilei

VIDEO Albaiulianca Mihaela Mih-Dehelean, CAMPIOANĂ BALCANICĂ la Culturism și Fitness: ”O cupă în care am strâns toate speranțele, lacrimile, durerile și bucuriile a mii de ore de antrenament”

Ziarul Unirea

Publicat

în

Albaiulianca Mihaela Mih-Dehelean, CAMPIOANĂ BALCANICĂ la Culturism și Fitness: ”O cupă în care am strâns toate speranțele, lacrimile, durerile și bucuriile a mii de ore de antrenament” Albaiulianca Mihaela Mih-Dehelean este CAMPIOANĂ BALCANICĂ la Culturism și Fitnes. Performanța remarcabilă a fost anunțată chiar de sportivă pe pagina de Facebook: ”O cupă în care am strâns […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea