Rămâi conectat

Curier Județean

UPDATE 2/Accident mortal la Albac: Autoturism răsturnat – o persoană a decedat

Sfarlea Ioana Raluca

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Un bărbat de 60 de ani a murit într-un accident produs în această dimineață între Albac și Roșești după ce un autoturism s-a răsturnat pe un drum de țară.

UPDATE 1: Potrivit polițiștilor accidentul a fost anunțat prin 112 chiar de șoferul care conducea autoturismul. Acesta a spus că după ce s-a rostogolit de mai multe ori în afara șoselei și-a pierdut cunoștința pentru aproape două ore iar când și-a revenit a constatat că pasagerul din mașină, un bărbat din Jidvei care trebuia să-l ajute la muncă în grădină, era decedat.

Cercetările continuă pentru a se stabili cu exactitate împrejurările în care șoferul a pierdut controlul volanului și a provocat tragicul eveniment rutier.

UPDATE 2: Șoferul era sub influența alcoolului și va fi cercetat pentru ucidere din culpă

Echipa de cercetare deplasată la faţă locului a constatat că accidentul s-a produs din cauza neatenției șoferului. În timp ce conducea autoturismul pentru a ajunge la domiciliul său din satul Roşeşti, comuna Albac, acesta a pierdut controlul asupra autoturismului şi s-a răsturnat de mai multe ori, pe un teren accidentat, oprindu-se într-un arbore situat la o distanţă de aproximativ 150 de metri.

Conducătorul auto, în vârstă de 25 de ani, a suferit leziuni craniene şi toracice, fiind transferat la spitalul din Alba Iulia pentru investigaţii de specialitate. În urma testării lui cu aparatul alcootest,  a rezultat o valoare de 0,13 mg/l alcool pur în aerul expirat, fiindu-i recoltate şi probe biologice în vederea stabilirii alcoolemiei.

Bărbatul va fi cercetat penal sub aspectul comiterii infracţiunii de ucidere din culpă.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Curier Județean

Curier Județean

Alba Iulia capitala patrimoniului românesc pentru două zile: Ce spune primarul Pleșa despre participarea la Conferința Rohaereditas

Bogdan Ilea

Publicat

în

Alba Iulia capitala patrimoniului românesc pentru două zile: Ce spune primarul Pleșa despre participarea la Conferința Rohaereditas Timp de două zile, Alba Iulia urmează să fie capitala patrimoniului românesc. Ministerul Culturii organizează Conferinta Rohaereditas la care participă și primăria Alba Iulia. „Alba Iulia este, pentru două zile, capitala patrimoniului românesc, aici desfășurându-se Conferința ROHAEREDITAS, organizată […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea