Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Politică Administrație

UNPR Alba sare la gâtul PSD

Redactia Ziarului Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

La Hotel Parc din Alba Iulia a avut loc un simpozion organizat de Filiala Judeţeană Alba a Uniunii Naţionale pentru Progresul României, partid politic condus de ministrul Apărării Naţionale, Gabriel Oprea. De altfel, mulţi dintre cei aproximativ 150 de membri şi simpatizanţi din judeţ care au participat la dezbateri sunt foşti ofiţeri MApN sau MAI: col. Cornel Corbean, lt. col. Sorin Altomi sau comisarul-şef Mircea Grava. Nu au lipsit nici cei 3 funcţionari publici susţinuţi de UNPR: Dorel Fiţ – inspector- şef la ITM Alba, Alexandru Retegan – directorul Casei Judeţene de Pensii şi Cornel Suciu – director adjunct la Direcţia Generală de Finanţe Publice Alba. Din prezidiu au făcut parte preşedintele interimar al UNPR Alba, Nicolae Ionel, prim- vicepreşedintele Vasile Crişan (director general al ROMRM şi vicepreşedinte al Departamentului Economic al UNPR), vicepreşedintele Marian Nedelcu şi secretarul executiv Ilie Sbuciumelea.

 Pe ordinea de zi s-au aflat starea socio-politică a României, prezentarea UNPR şi a liderilor săi politici (Gabriel Oprea – preşedinte, Marian Sârbu, Cristian Diaconescu, Neculai Onţanu, Ion Toma – secretar general adjunct, responsabil pentru judeţul Alba), precum şi anunţarea măsurilor organizatorice în vederea câştigării alegerilor din acest an, sub deviza UNPR „Să facem ceva pentru România!”

*PSD a trădat electoratul de stânga şi va fi sancţionat de alegători
Prim-vicepreşedintele UNPR Alba, Vasile Crişan, s-a lansat în critici dure la adresa PSD, partid pe care l-a făcut principalul răspunzător de dezastrul din ţară. „Sunt oameni care nu au ştiut să-şi capete o identitate, iar acum au început să facă o alianţă cu o altă identitate politică aflată exact pe partea opusă a eşichierului politic românesc”, a declarat Vasile Crişan. El a apreciat că UNPR este acum singurul partid de centru-stânga de pe scena politică românească, deoarece PSD şi-a trădat electoratul de stânga prin intrarea în USL, iar electoratul îl va sancţiona „sigur” la vot.

Liderul UNPR Alba a reamintit că UNPR doreşte să înregistreze un scor electoral de 13 la sută la viitoarele alegeri locale, ţinând să sublinieze că rândurile filialei judeţene s-au îngroşat cu întreaga organizaţie a Partidului Poporului Dan Diaconescu Aiud, în frunte cu preşedintele Pompei Rusu şi vicepreşedintele Ioan Muşuţan, UNPR Alba având deja 3700 de membri. „O armată condusă de generalul Gabriel Oprea, cu colonei ca domnul Ion Toma şi căpitani ca noi nu se poate să piardă alegerile”, a spus foarte optimist directorul ROMARM.

El a menţionat că va dezvălui strategia UNPR Alba pentru alegerile din 2012 vineri, 13 ianuarie, după o întrevedere cu conducerea centrală, într-o conferinţă de presă ce va avea loc la sediul filialei judeţene, de la ora 9.30, rezumându-se să spună doar că UNPR va avea candidaţi proprii de primari de comune şi oraşe, în baza protocolului semnat cu PDL.

Robert GHERGU

 


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Politică Administrație

Politică Administrație

FOTO „Transapuseana”, șoseaua spectaculoasă din sudul Munților Apuseni, tot mai aproape de finalizare: Primul lot a fost recepționat

Ziarul Unirea

Publicat

în

„Transapuseana”, șoseaua spectaculoasă din sudul Munților Apuseni, tot mai aproape de finalizare: Primul lot a fost recepționat Vineri, 26 aprilie 2024, a avut loc recepția lucrărilor pe lotul 1 al Transapusenei care totalizează nu mai puțin de 43 de kilometri. Un drum de poveste, emblematic pentru județul Alba și pentru România. Citește și: FOTO Cum […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea