Rămâi conectat

Actualitate

Unităţi de alimentaţie din incinta benzinăriilor amendate de inspectorii DSVSA Alba

Bogdan Presecan

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Inspectorii DSVSA Alba au efectuat mai multe acțiuni de control în unităţile de alimentaţie publică, amplasate în staţiile de comercializare a carburanţilor. Potrivit instituției, controalele au fost efectuate in urma unei note de serviciu transmise de ANSVSA.

Echipe formate din inspectori din cadrul Birourilor de Inspecţii, Birourilor Siguranţa alimentelor de origine animală şi Birourilor Siguranţa alimentelor de origine non-animală, de la nivelul DSVSA Alba  au verificat un număr de 38 de obiective.

Abaterile de la legislaţia în vigoare au fost sancţionate prin aplicarea unor  sancţiuni contravenţionale, în valoare totală de 2000 de lei .

Printre  neregulile descoperite de inspectorii DSVSA se numără nerespectarea normelor legale privind depozitarea şi etichetarea produselor alimentare şi a celor privind întreţinerea igienică a spaţiilor de prelucrare şi valorificare a acestora.

Controalele au vizat respectarea condiţiilor de depozitare, manipulare şi comercializare a materiilor prime şi a celor finite, a parametrilor recomandaţi de producător, a termenului de valabilitate al acestora, precum şi verificarea documentului de înregistrare sanitară veterinară şi pentru siguranţa alimentelor.

foto arhivă


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Actualitate

Actualitate

Pensii 2024 | Aproximativ 4 milioane de vârstnici nu își vor primi pensiile până de paște. Care este motivul

Bogdan Ilea

Publicat

în

Pensii 2024 | Aproximativ 4 milioane de vârstnici nu își vor primi pensiile până de paște. Care este motivul În jur de 4 milioane de seniori nu vor primi pensiile până de paște sau doar după paște, datorită poștei române care va avea un program special în următoare minivacanță. Livrarea acestora va începe pe 2 […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea