Rămâi conectat

Curier Județean

UNIREA: Femeie de 78 de ani, cu leziuni în zona capului, găsită în comă, pe marginea drumului

Ziarul Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Un posibil accident rutier, cu fugă de la locul faptei, se află în cercetare, la IPJ Alba. Este vorba despre o femeie în vârstă de 78 de ani, găsită noaptea trecută, căzută pe marginea DN1, pe raza localității Unirea, pe sensul de mers spre Aiud.

Polițiștii și personalul medico-sanitar chemați la fața locului au stabilit că femeia, care locuiește în satul Băgău, se afla în comă și prezenta leziuni la nivelul capului. Ea a fost preluată de ambulanță și transportată de urgență la spitalul din Aiud, de unde a fost transferată la Spitalul Județean Alba.

Cercetările continuă pentru a se stabili cu exactitate cauzele și împrejurările în care victima a fost rănită.

În noaptea de 16/17.03.2015, în jurul orei 2.15, Poliţia Municipiului Aiud a fost sesizată prin 112 cu privire la faptul că pe DN1, la kilometrul 430+400 de metri se află o persoană căzută pe partea carosabilă. La faţa locului s-au deplasat echipaje de poliţie şi ambulanţă, fiind identificată G.L., o femeie în vârstă de 78 de ani, din localitatea Băgău, comuna Lopadea Nouă, care era inconştientă, prezentând o plagă la nivelul capului. Victima a fost transportată la spitalul din Alba Iulia unde a rămas internată, în stare gravă. Poliţiştii continuă cercetările pentru stabilirea tuturor împrejurărilor în care s-a produs acest eveniment şi identificarea eventualelor persoane şi autovehicule implicate, în cauză existând posibilitatea ca leziunile suferite să fie urmarea unui accident rutier”, precizează reprezentantul IPJ Alba.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Curier Județean

Curier Județean

FOTO Biblioteca „Ovidiu Hulea” inaugurată de Ziua Bibliotecarului 2024, la Aiudul de Sus: Cuprinde aproximativ 4.000 de cărți, publicații și tablouri primite din donații

Ziarul Unirea

Publicat

în

Biblioteca „Ovidiu Hulea” inaugurată de Ziua Bibliotecarului 2024, la Aiudul de Sus: Cuprinde aproximativ 4.000 de cărți, publicații și tablouri primite din donații La Aiud, de Ziua Bibliotecarului 2024, s-a deschis o nouă bibliotecă publică cu aproximativ 4.000 de volume. Inaugurarea Bibliotecii „Ovidiu Hulea” a avut loc într-un spațiu din cadrul Școlii Gimnaziale „Liviu Rebreanu” […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea