Rămâi conectat

Curier Județean

„Unirea e favorită în meciul cu FC Bihor”, spune Gabriel Rotaru

Dan HENEGAR

Publicat

în

Actualul portar al Europei a apărat în elită buturile ambelor combatante
    

„Veteranul” Gabriel Rotaru (41 de ani), a apărat pe prima scenă atât pentru FC Bihor cât şi pentru Unirea Alba Iulia, cele două formaţii care se vor duela sâmbătă pe „Cetate”. Actualul portar al Europei Alba Iulia şi-a făcut în sezonul trecut debutul ca şi antrenor în faţa fanilor albaiulieni tocmai în eşecul cu orădenii (scor 0-1), prima victorie a „roş-albaştrilor” la Alba Iulia, după 9 ani. „Consider că în acest moment Unirea este favorită, şi aş miza pe «1» solist. Chiar dacă am cunoscut performanţe la ambele grupări, cu promovări în elită, m-am ataşat mai mult de Alba, a doua mea casă„, a spus Gabriel Rotaru, ce a venit în 2005 la Unirea. „Bihorul nu mai este ce a fost în trecut, nu are forţa din campionatul anterior. Am încredere că va învinge Unirea şi regret că nu sunt implicat în niciun fel în asemenea meci. Mi-aş fi dorit să fiu acolo, pe teren, sau în apropierea gazonului„, a încheiat „Roti”, fost antrenor al „alb-negrilor” în campionatul precedent şi înlocuit cu Stelian Gherman cu o săptămână înaintea debutului actualei stagiuni.

*Selagea în premieră oponent pe „Cetate”

Internaţionalul de tineret Ciprian Selagea (22 ani), albaiulian get beget şi produs 100 la sută al Unirii se va afla în premieră ca adversar pe stadionul din Cetatea Marii Uniri. „Nu suntem echipă de locul 10. Pentru mine va fi un meci mai special deoarece voi evolua pentru prima dată ca adversar pe «Cetate». E un joc important pentru ambele echipe şi trebuie să ne mobilizăm exemplar pentru a ne putea întoarce neînvinşi de la Alba Iulia„, a declarat ex-uniristul pentru „Jurnal Bihorean”. Acesta a jucat în partida tur, câştigată de FC Bihor cu 2-1 şi în iarnă a fost aproape de un împrumut în Grecia la Panionios Atena. „Am petrecut ani frumoşi la Alba Iulia şi le mulţumesc celor de acolo. Însă în viaţă apar şi situaţii în care trebuie să evoluezi împotriva echipei unde te-ai format. Sunt profesionist şi voi da tot ce pot pentru ca FC Bihor să câştige„, a conchis Selagea, fost coleg la juniorii Unirii şi la echipa mare cu Schuller, S. Mureşan, Potopea, I. Grozav, Cl. Oara sau Negură. Selagea a plecat gratis de la Alba Iulia în martie 2011, după un diferend financiar cu clubul unirist şi în vară a promovat cu FC Bihor în Liga 1, dar a pierdut locul din elită printr-o decizie TAS.

Dan HENEGAR


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Curier Județean

Curier Județean

Vaccinarea antirujeolică, în județul Alba, cu mult sub media națională. Zeci de cazuri de rujeolă, înregistrate doar într-o săptămână!

Unirea Ziarul

Publicat

în

Vaccinarea antirujeolică, în județul Alba, cu mult sub media națională. Zeci de cazuri de rujeolă, înregistrate doar într-o săptămână! Acoperirea vaccinală antirujeolică, atât cu prima doză, cât şi la cea de-a doua, este în judeţul Alba cu mult sub media naţională, în condiţiile în care numai în prima săptămână din aprilie s-au înregistrat în judeţ […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea