Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Actualitate

Uniforme pentru poștașii din România! Cum ar trebui să se îmbrace în viitor factorii poștali

Ziarul Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Uniforme pentru poștașii din România! Cum ar trebui să se îmbrace în viitor factorii poștali

Poşta Română vrea să doteze salariaţii cu uniforme şi echipamente de lucru, scopul acestei operaţiuni, unul dintre obiectivele de management pentru acest an, fiind asigurarea identităţii de brand şi profesionalism în acest domeniu de activitate, relevă datele analizate de Profit.ro, citate de News.ro.

Gabriel Pleșa vă urează Paște Fericit!

Pentru factorii poştali vor fi achiziţionate tricou polo – 22.334 bucăţi, cămaşă cu mânecă ajustabilă – 22.334 bucăţi, pantalon – 11.167 bucăţi, pelerină de ploaie cu glugă – 11.167 bucăţi şi şapcă – 11.167 bucăţi.

Pantalonii vor fi prevăzuţi cu două buzunare funcţionale laterale cu clapetă şi sistem de închidere cu arici, conform Profit.ro.

De asemenea, şi oficianţii şi diriginţii, precum şi şoferii şi agenţii de transport valori, vor avea echipamente specifice.

Cu afaceri de peste 1 miliard de lei anual, Poşta Română are peste 24.000 salariaţi şi o reţea teritorială de aproximativ 5.600 de unităţi. Compania este controlată de Ministerul Cercetării – 93,52% şi Fondul Proprietatea – 6,48%.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Actualitate

Actualitate

Pensii 2024: Milioane de români vor primi mai mulți bani. Măsura inclusă în PNRR care va crește conturile din Pilonul II

Bogdan Ilea

Publicat

în

Pensii 2024: Milioane de români vor primi mai mulți bani. Măsura inclusă în PNRR care va crește conturile din Pilonul II Pilonul II, beneficiează de la începutul lunii martie, de o măsură inclusă în Planul Național de Redresare și Reziliență și reglementată de Uniunea Europeană. Este vorba desre o majorare semificativă a fondurilor în conturile […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea