Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Ştirea zilei

Un tânăr în vârstă de 26 de ani, condamnat pentru tâlhărie, s-a spânzurat în Penitenciarul Aiud

Ziarul Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Un incident tragic a fost înregistrat, în noaptea de 13 iunie, la Penitenciarul Aiud unde un tânăr în vârstă de 26 de ani, din Mediaș și-a luat viața.

Potrivit reprezentantului instituției de detenție, bărbatul a fost găsit spânzurat, în jurul orei 22.00. Personalul medical al penitenciarului i-a acordat primul ajutor până a fost preluat de urgență de un echipaj SMURD care a continuat, fără succes, manevrele de resuscitare iar la ora 23.41 a foist declarat decesul.

Imediat a fost informată familia și autoritățile competente. Cazul a fost preluat de Parchetul de pe lângă Judecătoria Aiud și de Poliția municipiului Aiud. De asemenea, există o anchetă internă în curs de desfășurare.

Tânărul se afla în penitenciar din luna decembrie 2016 și executa o pedeapsă de 8 ani, pentru tâlhărie, în urma sentinței pronunțate de Judecătoria Mediaș. În luna mai 2017, Curtea de Apel Alba Iulia i-a respins ca nefondat apelul.

 


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Ştirea zilei

Ştirea zilei

FOTO Elevii militari, alături de veteranii celui de-al Doilea Război Mondial, din județul Alba: Distincții și pachete cadou, oferite de Ziua Veteranilor de Război

Ziarul Unirea

Publicat

în

Elevii militari, alături de veteranii celui de-al Doilea Război Mondial, din județul Alba: Distincții și pachete cadou, oferite de Ziua Veteranilor de Război Elevi și reprezentanți ai Colegiului Național Militar „Mihai Viteazul” și ai Centrului Militar Județean Alba i-au vizitat astăzi pe veterani ai celui de-al Doilea Război Mondial din județul Alba. Vizitele s-au înscris […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea