Rămâi conectat
PSD Alba - Alegeri Locale 2024

Actualitate

Un tânăr din Galda de Jos, beat la volan, era să parcheze mașina în dispensarul din comună

Bogdan Presecan

Publicat

în

AUR - Alegeri Locale 2024

accident-noaptea-politieDuminică 26 mai, la orele 2.45, pe DJ 107 H din comuna Galda de Jos, C.C., de 20 de ani din aceeași comună, în timp ce conducea un autoturism, nu a adaptat viteza la condiţiile de drum iar într-o curbă la stânga a pierdut controlul asupra autoturismului. Părăsind carosabilul, mașina a intrat în coliziune cu un stâlp din gardul împrejmuitor al dispensarului din comună.

Potrivit IPJ Alba, “în urma accidentului conducătorul auto a suferit leziuni corporale uşoare şi a fost transportat la spital unde a rămas internat. Acesta a fost testat cu aparatul etilotest care a indicat o valoare de 0,95 mg/l alcool pur în aerul expirat, motiv pentru care i-au fost recoltate probe de sânge, în vederea stabilirii alcoolemiei.

Faţă de C.C., cercetările sunt continuate sub aspectul comiterii infracțiunilor de vătămare corporală din culpă, distrugere din culpă şi conducerea pe drumurile  publice a unui autovehicul de către o persoană având în sânge o îmbibaţie alcoolică peste limita legală.”


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Actualitate

Actualitate

Anunțul așteptat de toți iubitorii de film: Continuarea seriei „Stăpânul Inelelor” a fost programată

Bogdan Ilea

Publicat

în

Anunțul așteptat de toți iubitorii de film: Continuarea seriei „Stăpânul Inelelor” a fost programată Joi, 9 mai, Warner Bros. a făcut un anunț mult așteptat, pe care fanii l-au așteptat timp de peste două decenii: data lansării următorului film „Stăpânul inelelor” (Lord of the Rings), care se bazează pe lumea populară creată de autorul britanic […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea