Un tânăr din Cugir, cunoscut cu antecedente penale, reținut de polițiști, după ce a agresat un minor pe stradă, fără niciun motiv

Un tânăr din Cugir, cunoscut cu antecedente penale, reținut de polițiști, după ce a agresat un minor pe stradă, fără niciun motiv

Conform IPJ Alba, un tânăr din Cugir a fost reținut de polițiști pentru lovire sau alte violențe și tulburarea odinii și liniștii publice. Acesta l-ar fi agresat pe un minor care se deplasa, pe stradă, împreună cu doi prieteni.

La data de 14 martie 2020, Poliția Orașului Cugir a fost sesizată de un minor de 14 ani, din Cugir, cu privire la faptul că a fost victima unei agresiuni.

ELIT

În urma cercetărilor efectuate, polițiștii au stabilit că, în seara zilei de vineri, 13 martie, în timp ce se deplasa pe stradă, împreună cu doi prieteni, minorul ar fi fost agresat de un tânăr de 23 de ani, din Cugir, cunoscut cu antecedente penale, care l-ar fi lovit în zona capului și a spatelui, fără să fi avut vreun motiv anume.

Față de agresor, polițiștii au întocmit dosar penal, pentru lovire sau alte violențe și tulburarea ordinii și liniștii publice și au luat măsura reținerii, pentru o perioadă de 24 de ore.

Cercetările sunt continuate.

Email: stiri@ziarulunirea.ro
Tel: 0258.811.419

Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor. Acceptă Mai mult...