Un tânăr din Alba Iulia, care încerca prin amenințări să convingă o femeie să se prostitueze, săltat de jandarmi

duba jandarmiUn bărbat din Alba Iulia a încercat să determine o tânără să practice prostituţia. A fost prins de jandarmi şi acum riscă să fie cercetat penal.

Potrivit Jandarmeriei Alba, “fapta s-a petrecut pe şoseaua de centură a municipiului Alba Iulia marţi, 11 februarie a.c. şi a fost semnalată prin apel la 112 chiar de potenţiala victimă. La faţa locului jandarmii au gasit o femeie care le-a relatat că un bărbat a încercat, prin ameninţări cu acte de violenţa la adresa sa şi a soţului, să o determine să practice prostituţia.

ELIT

Cel indicat de femeie a fost identificat în scurt timp de jandarmi ca fiind Cornel B. (22 de ani), domiciliat în municipiul Alba Iulia. Acesta a fost condus la sediul Jandarmeriei Alba unde, în urma verificărilor efectuate, existând suspiciunea rezonabilă că ar fi săvârşit infracţiunea de ameninţare, pe numele lui  a fost întocmit un proces verbal despre împrejurările constatate. Urmează ca acesta să fie înaintat organelor de urmărire penală, ca act de sesizare.”

Bogdan PRESECAN

Email:bogdanpresecan@yahoo.com
Tel: 0734.771.136

Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor. Acceptă Mai mult...