Rămâi conectat

Actualitate

Un tânăr de 19 ani, autorul a 11 furturi din garaje situate în Alba Iulia, a fost reținut de polițiști

Bogdan Presecan

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Ieri, poliţiştii de investigaţii criminale din cadrul Poliţiei Municipiului Alba Iulia au reușit documentarea activităţii infracționale a lui C.C.V., de 19 ani, din Alba Iulia, care este suspect de comiterea mai multor furturi de pe raza municipiului Alba Iulia.

Potrivit IPJ Alba, “în urma investigaţiilor efectuate, poliţiştii au stabilit faptul că în perioada 10 – 21aprilie 2012, împreună cu alţi minori, pe timp de noapte, a pătruns prin efracţie în 11 garaje din cartierele Ampoi II şi Ampoi III din municipiul Alba Iulia, de unde a sustras aparate de sudura, cabluri electrice, ţevi de cupru, flexuri şi un cazan din cupru, în valoare totală de 20.350 lei.

Faţă de suspect a fost luată măsura reţinerii pentru o perioadă de 24 de ore sub aspectul comiterii infracțiunii de furt calificat iar în cursul zilei de ieri a fost prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Alba Iulia care a emis pe numele său măsura preventivă a obligării de a nu părăsi localitatea de domiciliu, pentru o perioadă de 30 de zile.

Cercetările sunt continuate pentru stabilirea întregii activităţi infracționale a suspectului şi recuperarea prejudiciului.”


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Actualitate

Actualitate

Fenomenele El Nino și La Nina fac prăpăd în România și în Europa: vreme extremă cum NU s-a mai văzut de multă timp primăvara

Unirea Ziarul

Publicat

în

Fenomenele El Nino și La Nina fac prăpăd în România și în Europa: vreme extremă cum NU s-a mai văzut de multă timp primăvara Variațiile termice și climatice devin din ce în ce mai extreme, iar în mai multe regiuni europene pătrund valuri de căldură și valuri de frig polar. Încălzirea globală și efectele meteorologice […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea