Rămâi conectat

Ştirea zilei

Un start-up IT fondat de niște tineri albaiulieni oferă BURSE private studenților UAB și posibilitatea de a câștiga experiență practică, ca și interni

URSALEȘ Iulian

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Un start-up IT fondat de niște tineri albaiulieni oferă BURSE private studenților UAB și posibilitatea de a câștiga experiență practică, ca și interni

Vision Tech, un start-up românesc fondat de niște tineri albaiulieni, oferă burse pentru studenții muncitori și determinați ai Universității „1 Decembrie 1918” din orașul nostru.

În valoare de 900, respectiv 500 de lei, acordați lunar, timp de un an, bursa se adresează tinerilor cu performanțe școlare care merită evidențiate într-un mediu de lucru dinamic și de viitor, care doresc să se implice atât în partea teoretică, cât și cea practică, a unui start-up din domeniul IT, cât și tinerilor mai greu încercați de trecerea printr-o facultate.

Reprezentanții companiei au transmis pentru ziarulunirea.ro următoarele informații, în legătură cu cerințele pe care studenții trebuie să le îndeplinească, pentru a avea acces la acești bani.

„Dacă ești student la o facultate pe profil economic de la Universitatea 1 Decembrie din Alba Iulia și ești în anul 1, anul 2 sau anul 3, trimite-ne un CV (max. 2 pagini) și o scrisoare de intenție (max. 1 pagina) pe adresa de mail: [email protected]. Termenul limită este 14 Februarie, ora 23:59.”

Mediul de lucru pe perioada de practică este unul foarte prietenos cu viața încărcată de sarcini și teme, cu care un student are de-a face. Astfel, fondatorul start-up-ului a venit cu următoarele precizări: „Trebuie să îți iei angajamentul de a promova examenul de licență în anul absolvirii și totodată să faci practică timp de 8h/săptămână în companie (20h/săptămână pe perioada vacantei de vară).”

Cealaltă bursă, are caracter social și se adresează studenților de la Facultatea de științe exacte și inginerești, specializările de informatică și electronică aplicată. Așadar, în legătură cu această bursă, avem următoarele precizări:

„Dacă ești student la una dintre specializările menționate: informatică sau electronică aplicată la Universitatea 1 Decembrie din Alba Iulia și situația ta materială nu îți permite să îți desfășori activitatea la facultate, cum ți-ai dori, trimite-ne un CV (max. 2 pagini), o scrisoare de motivație (max. 1 pagina) și o dovadă a faptului că beneficiezi de bursă socială, pe adresa de mail: [email protected]. Termenul limită este 24 Februarie, ora 23:59.”

Pentru această bursă, mai există următoarele precizări: „Trebuie și aici, să îți iei angajamentul de a promova examenul de licență în anul absolvirii și opțional, noi te așteptăm să faci practică timp de 8h/săptămână în companie. Acesta fiind o bursă de completare a veniturilor studenților care beneficiază de bursă socială, vom fi foarte atenți la selecție.“

Vision Tech are în prezent 8 angajați în cadrul companiei, iar activitatea firmei se bazează în principal pe servicii pe partea de dezvoltare aplicații de inteligență artificială, computer vision și dezvoltare web Reprezentanții Vision Tech ne-au transmis faptul că start-up-ul se va concentra în viitor pe dezvoltarea de produse proprii, în special pe partea de Inteligență Artificială și realitate augmentată.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Ştirea zilei

Ştirea zilei

LIVE VIDEO Retro Parada Primăverii 2024, în Cetatea Alba Carolina: Un Citroen fabricat în 1923, printre cele peste 80 de bijuterii de epocă

Ziarul Unirea

Publicat

în

Retro Parada Primăverii 2024, în Cetatea Alba Carolina: Un Citroen fabricat în 1923, printre cele peste 80 de bijuterii de epocă Sâmbătă, 20 aprilie 2024 , între orele 10-14, Cetatea Alba Carolina a găzduit Retro Parada Primaverii 2024 cu participarea estimativă a 85 de vehicule de epocă. Bijuteriile pe patru roți au fost expuse în […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea