Rămâi conectat

Ştirea zilei

Un român stabilit în Germania ”colindă” parcările cu maşina personală pentru a duce şoferii de TIR la vot

Ziarul Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Troncotă Constantin, un român stabilit în Germania ”colindă” parcările cu maşina personală pentru a duce şoferii de TIR la vot, la turul 2 al alegerilor prezidenţiale.

Povestea a fost făcută cunoscută de un alt român, care a fost impresionat de gestul lui Constantin.

„El este Troncotă Constantin! …Un Super Român care merge din parcare în parcare şi bate în uşile tuturor tirurilor cu numere de România, pentru ai duce pe Români să voteze, cu maşina personală. Gestul lui m-a emoţionat maxim şi mi-a dat speranţa ca Romania este pe cale de vindecare.

FELICITARI drag compatriot! Gestul tau merita sa fie cunoscut de cei care iubesc România!!! #Romaniasevindeca!!!”, a scris Ionuţ Florinel Moldoveanu pe Facebook. Românii din Diaspora se mobilizează exemplar pentru a vota la turul al doilea al alegerilor prezidenţiale.

Imagini impresionante vin din toată Europa. Dacă în Londra, românii au încins o horă într-o secţie de votare, cei prezenţi într-o secţie din Spania au fost impresionaţi de cântecul unei românce. Până duminică la ora 08.45 au votat în Diaspora un număr de 386.000 de cetăţeni români.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Ştirea zilei

Ştirea zilei

Accident GRAV, între 4 mașini, pe autostrada A1 sensul Sebeș-Vâlcea: O persoană încarcerată și trafic BLOCAT total. A fost solicitat și elicopterul SMURD

Ziarul Unirea

Publicat

în

Accident GRAV, între 4 mașini, pe autostrada A1 sensul Sebeș-Vâlcea: O persoană încarcerată și trafic BLOCAT total. A fost solicitat și elicopterul SMURD Un accident rutier grav a avut loc joi, în jurul orei 13.00, pe autostrada A1, la km 230, zona Veștem, pe sensul Sebeș – Valcea, cu 4 autovehicule implicate. Traficul este blocat […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea