Un român stabilit în Germania ”colindă” parcările cu maşina personală pentru a duce şoferii de TIR la vot

Troncotă Constantin, un român stabilit în Germania ”colindă” parcările cu maşina personală pentru a duce şoferii de TIR la vot, la turul 2 al alegerilor prezidenţiale.

Povestea a fost făcută cunoscută de un alt român, care a fost impresionat de gestul lui Constantin.

ELIT

„El este Troncotă Constantin! …Un Super Român care merge din parcare în parcare şi bate în uşile tuturor tirurilor cu numere de România, pentru ai duce pe Români să voteze, cu maşina personală. Gestul lui m-a emoţionat maxim şi mi-a dat speranţa ca Romania este pe cale de vindecare.

FELICITARI drag compatriot! Gestul tau merita sa fie cunoscut de cei care iubesc România!!! #Romaniasevindeca!!!”, a scris Ionuţ Florinel Moldoveanu pe Facebook. Românii din Diaspora se mobilizează exemplar pentru a vota la turul al doilea al alegerilor prezidenţiale.

Mihail David - 2020

Imagini impresionante vin din toată Europa. Dacă în Londra, românii au încins o horă într-o secţie de votare, cei prezenţi într-o secţie din Spania au fost impresionaţi de cântecul unei românce. Până duminică la ora 08.45 au votat în Diaspora un număr de 386.000 de cetăţeni români.

Email: stiri@ziarulunirea.ro
Tel: 0258.811.419

Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor. Acceptă Mai mult...