Un primar PSD vrea parlamentari fără imunitate și interzicerea migrației

Paul Voicu - Primar 2020

Gheorghe Damian, primarul comunei Ciugud, a afirmat joi, în cadrul unei conferințe de presă la care se aflau și deputații Călin Potor și Ioan Dîrzu, că Damian01parlamentarii nu ar trebui să aibă imunitate, iar migrația ar trebui interzisă.

Gheorghe Damian nu vede de ce parlamentarii ar avea mai multe drepturi decât aleșii locali sau decât simpli cetățeni. Acesta a arătat că ei ar trebui să fie un model pentru noi.

ELIT

În ceea ce privește limitarea numărului de mandate a primarilor, Damian spune că decizia nu este bună pentru comunitate și ar duce la scăderea actului administrativ.

”Sunt la al patrulea mandat și încă învăț. În primul mandat abia știam la ce uși trebuie să bat. Din păcate nu există în România o școală pentru primari. Mulți dintre noi, lipsiți de conștiință se gândesc că nu mai au dreptul să candideze și nu mai fac nimic la al doilea mandat”, a spus acesta.

Mihail David - 2020

El afirmă că alegerea primarilor în două tururi de scrutin ar fi mai bună pentru România.

Gheorge Valentin Rotar - Alegeri Locale 2020

Dragoș SUCIU

Email: dv.suciu@yahoo.com
Tel: 0740.084.098

Facebook 

1 comentariu

Nicu 12 februarie 2015 at 20:19

Toate bune si frumoase, domnul Damian sa stea primar pana in anul 2057 pentru ca e baiat bun dar sa se termine odata cu imunitatea presedintelui, parlamentarilor si cu migratia parlamentarilor. Ma gandesc ca parlamentarii nostrii nu mai sunt oi ca pe vremea Bok-ului, iarna in saivan si vara in pasune la munte!

Comentariile sunt oprite

Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor. Acceptă Mai mult...