Rămâi conectat

Politică Administrație

Un primar PSD vrea parlamentari fără imunitate și interzicerea migrației

Dragoş Suciu

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Gheorghe Damian, primarul comunei Ciugud, a afirmat joi, în cadrul unei conferințe de presă la care se aflau și deputații Călin Potor și Ioan Dîrzu, că Damian01parlamentarii nu ar trebui să aibă imunitate, iar migrația ar trebui interzisă.

Gheorghe Damian nu vede de ce parlamentarii ar avea mai multe drepturi decât aleșii locali sau decât simpli cetățeni. Acesta a arătat că ei ar trebui să fie un model pentru noi.

În ceea ce privește limitarea numărului de mandate a primarilor, Damian spune că decizia nu este bună pentru comunitate și ar duce la scăderea actului administrativ.

”Sunt la al patrulea mandat și încă învăț. În primul mandat abia știam la ce uși trebuie să bat. Din păcate nu există în România o școală pentru primari. Mulți dintre noi, lipsiți de conștiință se gândesc că nu mai au dreptul să candideze și nu mai fac nimic la al doilea mandat”, a spus acesta.

El afirmă că alegerea primarilor în două tururi de scrutin ar fi mai bună pentru România.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Politică Administrație

Politică Administrație

Comunicat de presă | USR Cugir: Flaviu-Lucian Rădițoiu, alternativa inovatoare, dinamică și dedicată, la actuala administrație

Bogdan Ilea

Publicat

în

Comunicat de presă | USR Cugir: Flaviu-Lucian Rădițoiu, alternativa inovatoare, dinamică și dedicată, la actuala administrație USR Cugir are plăcerea de a anunța că Flaviu-Lucian Rădițoiu a fost ales candidat pentru funcția de primar, al orașului Cugir, în cadrul Adunării Generale a filialei. Cunoscut pentru implicarea sa constantă în comunitate, în diverse activități de voluntariat, […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea