Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Ştirea zilei

Un poliţist rutier din Aiud a refuzat mita!

Sfarlea Ioana Raluca

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

La data de 4 aprilie a.c., ofiţeri din cadrul Direcţiei Generale Anticorupţie (D.G.A.) – Serviciul Judeţean Anticorupţie, sub directa coordonare şi îndrumare a procurorului desemnat din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Alba au prins în flagrant o persoană care încerca să mituiască un poliţist din cadrul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Alba, cu suma de 200 lei.

Potrivit reprezentantului IPJ Alba, un agent de poliţie din cadrul Politiei Municipiului Aiud – Compartimentul Rutier, aflându-se în serviciul de supraveghere şi control al traficului rutier pe strada Gării din municipiul Aiud, a oprit pentru control un  autoturism condus de N.V., de  34 ani, din municipiul Aiud.

Conducătorul auto a fost testat cu aparatul etilotest, care a indicat valoarea de 0,19 mg/litru alcool pur în aerul expirat.

Pentru a nu fi sancţionat contravenţional şi pentru a nu-i fi reţinut permisul de conducere, conducătorul auto i-a oferit poliţistului suma de 200 lei.

Agentul de poliţie a informat de îndată conducerea Politiei Municipiului Aiud,  care la rându-i a sesizat Direcţiei Generale Anticorupţie – Serviciul Judeţean Anticorupţie Alba.

Pe numele bărbatului a fost întocmit dosar penal, înregistrat la Parchetul de pe lângă Tribunalul Alba, pentru săvârşirii infracţiunii de dare de mită faptă prevăzută şi pedepsită de articolul 290, aliniatul 1 Cod Penal, iar procurorul de caz a dispus faţă de acesta măsura preventivă a controlului judiciar.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Ştirea zilei

Ştirea zilei

Preotul Ioan Sabău, arestat de câteva ori de comuniști, a creat la Vinerea obiceiul Păștenilor care dăinuie și în zilele noastre

Ziarul Unirea

Publicat

în

Preotul Ioan Sabău, arestat de câteva ori de comuniști, a creat la Vinerea obiceiul Păștenilor care dăinuie și în zilele noastre PREOTUL IOAN SABĂU – „CEL MAI IUBIT DINTRE VINERENI” – ,,Abia în închisoare în închisoare mi-am început misiunea preoțească, acolo am învățat să mă rog și tot acolo am simțit dependența de Dumnezeu, pentru […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea