Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Actualitate

Un om și-a dat foc în fața unei primării din Gorj: Bărbatul a ajuns la spital cu arsuri grave

Suciu Andra-Ioana

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Un om și-a dat foc în fața unei primării din Gorj: Bărbatul a ajuns la spital cu arsuri grave

Un bărbat de 65 de ani din comuna Peștișani s-a autoincendiat în fața primăriei din localiate. Din cauza arsurilor suferite pe abdomen și la picioare, acesta a avut nevoie de îngrijiri medicale și a fost transportat la Unitatea de Primiri Urgențe din cadrul Spitalului de Urgență Târgu Jiu.

Focul a fost stins de câteva persoane care se aflau la locul incidentului. „Prin intermediul numărului unic pentru apeluri de urgenta 112, am fost solicitați sa intervenim pentru gestionarea unei situații de urgenta generată de o persoană care s-a autoincendiat în fața Primăriei Peștișani.

La fața locului s-au deplasat un echipaj SMURD din cadrul ISU Gorj și o ambulanță din cadrul SAJ Gorj, care au constatat că persoana fusese ajutată de către martorii acestui eveniment, în sensul ca focul a fost stins. Este vorba despre un bărbat in vârsta de 65 care este conștient și care a suferit arsuri la nivelul membrelor inferioare si abdomenului“, a transmis Florim Chisim, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului pentru Situații de Urgență Gorj. Acesta a precizat că victimei i s-a acordat primul ajutor și a fost transportată la spital: „Colegii noștri i-au acordat primul ajutor calificat la fata locului iar ulterior l-au transportat la UPU Tg-Jiu“.

Poliția a deschis o anchetă pentru vătămare corporală din culpă.

Polițiștii din cadrul Secției 1 Poliție Rurală Târgu-Jiu au fost sesizați prin apelul unic 112, cu privire la faptul că un bărbat, de 65 de ani, din comuna Peștișani, în timp ce se afla în fața unei instituții publice din localitate, s-ar fi autoincendiat. Polițiștii efectuează cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunii de vătămare corporală din culpă, urmând să stabilească cauzele producerii evenimentului“, au transmis reprezentanții Poliției Gorj.

Mihaela Țicleanu, purtătorul de cuvânt al Spitalului Județean de Urgență Târgu Jiu, a precizat că bărbatul a fost adus cu arsuri de gradul doi și trei pe coapse și abdomen, a primit îngrijirile medicale necesare în UPU și va fi transferat la Craiova, la Chirurgie plastică.

sursa: adevarul.ro


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Actualitate

Actualitate

Cum va fi VREMEA în luna mai 2024. Prognoza METEO pentru 4 săptămâni

Bogdan Ilea

Publicat

în

Cum va fi VREMEA în luna mai 2024. Prognoza METEO pentru 4 săptămâni Temperaturile pentru luna mai din acest an or să fie mai ridicate decât cele specifice perioadei. Excepție făcând doar săptămâna 6 – 13 mai. Săptămâna 29 aprilie – 6 mai Valorile termice vor fi mai ridicate decât cele specifice pentru această săptămână, […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea