Rămâi conectat

Politică Administrație

Un om care a reuşit în mediul privat, liberalul Traian Cornea din Sebeș, se pune în slujba comunităţii: intră în lupta pentru Parlament

Ziarul Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

traian corneaÎn urmă cu câteva zile, liberalul Traian Cornea, din Sebeș, a decis că a venit timpul să se înscrie în cursa pentru Parlamentul României, unde își dorește să demonstreze ceea ce a reușit în mediul privat: că dacă există pasiune, perseverență și dorință de a învinge nimic nu e imposibil, punând pe primul loc interesul comunității, nu cel personal.

În mediul privat a pornit de la zero, dorind să pună în valoare frumusețea Văii Sebeșului.  Treptat, a reușit să se dezvolte, iar în anul 2015 a ridicat, cu forțe proprii, un hotel, creând aproape 20 de locuri de muncă în zonă.

Acesta este doar un exemplu prin care Traian Cornea a demonstrat că se poate, el a reușit pentru că a făcut totul spre a-și urma visul. Ar mai trebui spus un lucru: în tot acest timp nu a avut contracte cu primăriile, deci nu a trăit din banii statului, ci din cei obținuți din munca sa. Așadar, a demonstrat că poți să reușești în mediul privat, cu inteligență, răbdare și perseverență.

Traian Cornea nu a intrat în politică pentru a obține diferite avantaje, așa cum se întâmplă deseori în cazul celor ce ajung în Parlament sau pentru a se ridica folosindu-se de această șansă. A ales să candideze la Camera Deputaților pentru că de când muncește în mediul privat a discutat mult cu oamenii din municipiul Sebeș, de pe Valea Sebeșului, din Cîlnic, Gîrbova, comunele de pe Valea Secașului și din alte zone ale județului și este convins că poate face mai mult pentru ei, pentru locuitorii Albei.

Urmând modelul occidental, acela de a fi dedicat comunității, Traian Cornea este încrezător că poate să ajute oamenii, în calitate de parlamentar, punând dorințele lor mai presus de interesul personal. Așa cum ne-a mărturisit, Traian Cornea alege Parlamentul pentru a-și duce la bun sfârșit proiectele din sănătate, educație, business, turism și din alte domenii de activitate. Și mai trebui adăugat un lucru: reușitei din mediul privat i se adaugă cea din administrația Sebeșului, obținută alături de noul primar Dorin Nistor și de viceprimarul Adrian Bogdan, la alegerile locale din iunie.

Alături de Traian Cornea se află Dorin Nistor și Adrian Bogdan, care au încredere în tânărul liberal și îl susțin în demersul său de a deveni parlamentar de Alba. Nu sunt puțini cei ce locuiesc în municipiul Sebeș și îl știu pe Traian Cornea ca fiind un om de acțiune, dedicat comunității, care face tot ceea ce e omenește posibil pentru ca promisiunile sale să prindă viață. El a fost mereu alături de oameni, i-a sprijinit când au avut nevoie de ajutor și este încrezător că în calitate de parlamentar liberal al județului Alba poate să ducă mai departe proiectele comunității, care le pot face oamenilor viața mai ușoară, le pot aduce cetățenilor județului ceea ce merită – o viață trăită la nivel european.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Politică Administrație

Politică Administrație

FOTO: Parcul din fața primăriei din Gârbova a fost finalizat: Spațiu de recreere și relaxare pentru cetățenii din comună

Bogdan Ilea

Publicat

în

FOTO: Parcul din fața primăriei din Gârbova a fost finalizat: Spațiu de recreere și relaxare pentru cetățenii din comună Cetățenii din comuna Gârbova se pot bucura de un nou parc, situat în fața primăriei. Loc de relaxare și recreere, atât pentru tineri cât și pentru vârstnici sau turiști. „Amenajarea parcului din localitatea Gârbova a fost […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea