Rămâi conectat

Actualitate

Un nou sprijin pentru cei din PRIMA LINIE, din Alba. Peste 6.000 de măști FFP2 și FFP3 vor fi livrate azi, după ce zilele trecute au fost distribuite alte materiale de potecție și zeci de litri de dezinfectant

Ziarul Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Cei din primia linie din județul nostru urmează să primească astăzi, din partea Inspectoratului General pentru Situații de Urgență, nu mai puțin de 5.762 bucăți de măști FFP2, 750 de măști de proctecție FFP3, care vor fi distribuite la nivel județean către personalul medical și echipele operative aflate în teren.

Astfel, cadrele implicate în cadrul eforturilor comune de combatere a efectelor pandemiei de COVID – 19, vor completa stocul pe care l-au început în acest weekend, când insitutuțiile din județul nostru au primit, din partea autorităților, 1.910 viziere de protecție și peste 50 de litri de material dezinfectant.

Astfel, în data de 11.04.2020, Inspectoratul pentru Situații de Urgență Alba a primit de la Inspectoratul General pentru Situații de Urgență următoarele materiale: viziere de protecție – 1.910; dezinfectant pentru suprafețe, instrumentar medical și aparatură medicală – 55 litri.

Echipamentele de protecție au fost distribuite astfel: ISU Alba – 600 viziere de protecție; Spitalul Județean de Urgenţă Alba Iulia – 1.050, Spitalul Municipal Blaj – 220, Spitalul Municipal Aiud – 20, Spitalul Orășenesc Câmpeni – 20. ISU Alba a primit 5 litri dezinfectant, Spitalul Județean Alba – 30 litri dezinfectant, Direcția de Sănătate Publică Alba – 5 litri dezinfectant, iar Spitalul Municipal Blaj – 15 litri dezinfectant.

În data de 12.04.2020, ISU Alba a primit de la IGSU următoarele materiale: măști de protecție FFP2 – 5.762 bucăți; măști de protecție FFP3 – 750 bucăți.

Aceste echipamente vor fi distribuite în cursul zile de astăzi, 13.04.2020, după cum urmează:

  • măști de protecție FFP2 – ISU Alba și SAJ Alba – 1.000 bucăți; Spitalul Județean de Urgenţă Alba Iulia – 400 bucăți; Spitalul Municipal Blaj – 50 bucăți; Spitalul Municipal Aiud – 50 bucăți; Spitalul Orășenesc Câmpeni – 50 bucăți; CAS Alba – 3.412 bucăți, din care 2.412 pentru medicii de familie și 1.000 în Ambulator; DSP Alba – 800 bucăți;
  • măști de protecție FFP3 – ISU Alba și SAJ Alba – 200 bucăți; Spitalul Județean de Urgenţă Alba Iulia – 400 bucăți; UPU Alba – 100 bucăți; Spitalul Municipal Blaj – 50 bucăți.

Prefectul județului Alba, domnul Nicolae Albu, își exprimă întreaga recunoștință pentru eforturile uriașe depuse în combaterea pandemiei de coronavirus și aduce calde mulțumiri tuturor celor implicați în lupta cu virusul SARS-CoV-2.

Instituția Prefectului – Județul Alba


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Actualitate

Actualitate

Hărțuirea unei ziariste de către PNL, semnalată în Raportul Departamentului de Stat al SUA privind situația drepturilor omului în România

Bogdan Ilea

Publicat

în

Hărțuirea unei ziariste de către PNL, semnalată în Raportul Departamentului de Stat al SUA privind situația drepturilor omului în România Duminică noaptea, Departamentul de Stat al Statelor Unite, a publicat un raport privind situația drepturilor omului în România. „Ministerul de Externe” al SUA” a discutat despre relația dintre partidele de guvernământ din România și hărțuirea […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea