Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Curier Județean

Un grup de copii din Sebeș a ajutat la prinderea unui hoț – Bărbatul care a sustras o ușă metalică riscă acum să fie cercetat penal

Ziarul Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Un bărbat din Sebeş riscă să fie cercetat penal după ce jandarmii l-au surprins în timp se sustrăgea o uşă metalică.

usa furata sebesAlertat de un grup de copii, marţi, 15 martie, la ora 19.25, un echipaj de jandarmerie a intervenit de urgenţă în cartierul Lucian Blaga din municipiul Sebeş deoarece exista suspiciunea că o persoană a sustras un bun public. Este vorba de uşa unui gard împrejmuitor confecţionat de administraţia locală în jurul unei ghene de gunoi pentru a împiedica împrăştierea resturilor menajere.

Pe baza informaţiilor oferite de copii, echipajul de jandarmerie a acţionat pentru prinderea suspectului de furt. În scurt timp, la câteva străzi distanţă, a fost observat un bărbat care fugea cu obiectul sustras. Acesta a fost avertizat să se oprească, moment în care şi-a abandonat încărcătura şi a încercat să se facă nevăzut printre blocuri. A fost urmărit de jandarmi şi prins după câteva zeci de metri. Identificat ca fiind C.S. (59 de ani), cu domiciliul în Sebeş, acesta a spus jandarmilor că a sustras respectiva uşă metalică deoarece dorea să o valorifice în interes personal la un centru de colectare a fierului vechi.

În cauză a fost întocmit un proces verbal de constatare care va fi înaintat Poliţiei Municipiului Sebeş pentru continuarea cercetărilor. (Z.U.)


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Curier Județean

Curier Județean

MESAJE cu URARI și FELICITARI de Florii 2024: Trimite un mesaj prin SMS persoanelor care își serbează onomastica

Ziarul Unirea

Publicat

în

MESAJE de FLORII • URARI de Florii și FELICITARI de Florii 2024: Mesaj de Florii prin SMS persoanelor care își serbează onomastica Credincioșii sărbătoresc duminică, Floriile, ocazie cu care le poți trimite un mesaj, o urare, o felicitare, persoanelor care își serbează onomastica. Duminica Floriilor (sau Floriile) este o sărbătoare creștină fără dată exactă, comemorată […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea