Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Ştirea zilei

Un dispecer din Alba și-a „țepuit” firma cu câteva mii de euro: Cum a scăpat de pedeapsa pentru delapidare

Ziarul Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Un dispecer din Alba și-a „țepuit” firma cu câteva mii de euro: Cum a scăpat de pedeapsa pentru delapidare

Un bărbat din Alba care a fost inculpat într-un dosar de delapidare a scăpat de proces, după ce procurorii au renunțat la urmărirea penală pentru săvârșirea infracțiunii de delapidare.

În perioada 11.05.2020 – 20.05.2020 și 27.03.2020 – 04.04.2020, în calitate de angajat al al unei societăți cu funcția de dispecer transport, prin prisma atribuțiilor de serviciu, folosindu-se de camioanele și șoferii societății, suspectul a prestat două servicii de transport rutier de marfă, iar contrar politicii societății, contravaloarea acestora în cuantum de 3.200 de euro a fost încasată în numerar și nu a fost depusă în casieria sau conturile societății, ci și-a însușit-o fără drept.

Cu ocazia audierii, reprezentantul persoanei vătămate a declarat faptul că suspectul a încheiat un angajament de plată și că a achitat prejudiciul de 3200 de euro în termenul stabilit.

S-a reţinut existența unei disproporții vădite între cheltuielile pe care le-ar implica desfășurarea procesului penal și gravitatea urmărilor produse prin comiterea faptelor, prejudiciul fiind integral recuperat. De asemenea, judecătorul de cameră preliminară reţine faptul că persoana vătămată nu s-a constituit parte civilă în procesul penal.

Drept urmare, judecătorii au admis cererea de renunțare la urmărirea penală, iar dosarul a fost închis.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Ştirea zilei

Ştirea zilei

Preotul Ioan Sabău, arestat de câteva ori de comuniști, a creat la Vinerea obiceiul Păștenilor care dăinuie și în zilele noastre

Ziarul Unirea

Publicat

în

Preotul Ioan Sabău, arestat de câteva ori de comuniști, a creat la Vinerea obiceiul Păștenilor care dăinuie și în zilele noastre PREOTUL IOAN SABĂU – „CEL MAI IUBIT DINTRE VINERENI” – ,,Abia în închisoare în închisoare mi-am început misiunea preoțească, acolo am învățat să mă rog și tot acolo am simțit dependența de Dumnezeu, pentru […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea