Un cugirean, consilier pe probleme de cultură a lui Victor Ponta, a anunțat ÎNCETAREA colaborării sale cu președintele Pro România. ,,Mai ești și mitoman, ceea ce e grav, căci e peste puterea ta”

TECHNOVA - Înlocuiește-ți centrala

Flaviu George Predescu, fostul consilier al lui Victor Ponta pe probleme de cultură, a anunțat încetarea colaborării sale cu dânsul.

,,Dragi prieteni, am pus totalmente capăt colaborării cu Victor Ponta, al cărui consilier (onorific) personal pe probleme de cultură am fost pentru o scurtă perioadă.

Pro România - Misiunea ieșirii din criză

La fel, am pus capăt și colaborării cu Pro România. Păcat pentru (câțiva) oamenii deosebiți cu care am interacționat acolo (în cele 3 săptămâni active), că acest proiect nu este unul sincer și serios. Ei vor fi mai devreme sau mai târziu dezamăgiți, sunt sigur.
Vina nu este la Ponta, ci la mine.

Asta pentru că în buza vârstei de 40 de ani, trecut prin atâtea, am crezut cu naivitate în povești cu cocoșu’ roșu, în schimbare, în europenism și în glume proaste, cum ar fi că un ciopor de foști, cu câțiva militanți idealiști pot inventa stânga modernă. Vezi de treabă…

Cred că politica, în general, este mult mai profundă și înseamnă mult mai mult decât suportul popular pentru o ghioagă de dat cu ea în cap din răzbunare unora și altora și din pândă să faci majorități oportuniste și, implicit, șantajiste.

Despre alianța cu Tăriceanu: no comment. Este o tâmpenie, dar scuzabilă, dat fiind faptul că ambii seamănă la caracter și s-au și auto-exilat.

Ponta zice că face politică. Raspunsul meu este: faci pe dracu’, Victore. Am crezut că te-ai schimbat, dar de 20 de ani de când te știu îți trădezi șefii: de la Năstase, Geoană, Iliescu și prietenii. Mai ești și mitoman, ceea ce e grav, căci e peste puterea ta. Mitomanul crede când minte, ceea ce mi se pare trist.
Am crezut sincer că ai învățat ceva din lecțiile trecutului. Sunt naiv… te ocupi cu bălăcăreală și faci „înțelegeri” bizantine pe care în final tot tu le încalci primul.
Multă sănătate!”

Email: stiri@ziarulunirea.ro
Tel: 0258.811.419