Rămâi conectat

Ştirea zilei

FOTO| Un copil de 14 ani și două femei, toți din județul ALBA, răniți de un șofer MORT DE BEAT într-un accident de circulație în Sibiu

Suciu Andra-Ioana

Publicat

în

FOTO| Un copil de 14 ani și două femei, toți din județul ALBA, răniți de un șofer MORT DE BEAT într-un accident de circulație în Sibiu

Polițiștii rutieri intervin la locul unui accident de circulație care a avut loc pe DN 14, la ieșirea din Șura Mare către Sibiu.

Din primele cercetări efectuate, s-a constatat că un șofer din Sibiu în vârstă de 37 de ani, care se deplasa dinspre Șura Mare spre Sibiu, nu a menținut o distanță adecvată între vehiculul său și autoturismul condus în fața sa de un bărbat în vârstă de 48 de ani, din județul Alba.

În urma coliziunii, trei pasageri din autoturismul condus în mod regulamentar au suferit leziuni corporale. Acești pasageri includ un minor în vârstă de 14 ani și două femei cu vârstele de 53 și 54 de ani, toți provenind din județul Alba, și se aflau în stare conștientă.

Testul alcoolscopic efectuat asupra șoferului din Sibiu a indicat o concentrație de 1,07 mg/l alcool pur în aerul expirat.

În această situație, autoritățile desfășoară investigații în cadrul unui dosar penal care vizează infracțiunile de vătămare corporală din culpă și conducere sub influența alcoolului.

Nu sunt semnalate probleme majore de trafic în zonă.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRIPublicitate

Știri recente din categoria Ştirea zilei

Ştirea zilei

Patru ani cu zece pe linie! Cine sunt cei 8 șefi de promoție în 2024 la Școala Gimnazială ”Avram Iancu” din Alba Iulia

Ziarul Unirea

Publicat

în

Patru ani cu zece pe linie! Cine sunt cei 8 șefi de promoție în 2024 la Școala Gimnazială ”Avram Iancu” din Alba Iulia Sunt cei mai buni dintre absolvenții claselor a VIII-a, din una dintre cele mai bune școli din municipiul Alba Iulia. Este vorba despre elevii care pe tot parcursul celor patru ani de […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea