Rămâi conectat
PSD Alba - Alegeri Locale 2024

Ştirea zilei

Un copil de 13 ani din Căptălan,comuna Noșlac, găsit spânzurat în podul casei. Medicii se luptă să îl salveze

Bogdan Presecan

Publicat

în

AUR - Alegeri Locale 2024

Un copil de 13 ani din satul Căptălan, comuna Noșlac a fost găsit spânzurat joi seară (ora 18.00) în podul casei în care locuia cu familia sa.

Potrivit mamei minorului, aceasta l-ar fi trimis să aducă apă la vacă și trecând prea mult timp fără ca băiatul să se întoarcă, a început să îl strige și să îl caute. L-a găsit încremenită spânzurat în podul casei și a chemat ambulanța.

Medicii Serviciului Județean de Ambulanță Alba ajunși la fața locului imediat după apelul la 112  procedează și în aceste momente la resuscitarea victimei.

Un echipaj de poliție se află de asemenea la locuința în care a fost descoperită nenorocirea, pentru a ancheta modul în care s-a petrecut dramaticul eveniment.

Deocamdată nu se cunoaște exact cum a ajuns minorul în pod și ce l-a determinat să facă acest gest extrem.

UPDATE: Deși echipajul Serviciului Județean de Ambulanță Alba a făcut eforturi deosebite, încercând mai mult de o oră să îl readucă pe copil la viață, acesta nu a supraviețuit.

UPDATE 2: Potrivit IPJ Alba, poliţiştii Secţiei 4 Poliţie Rurală Ocna Mureş au fost sesizaţi prin SNUAU 112, cu privire la faptul ca un minor de 12 ani,  din localitatea Captalan, comuna Noşlac, s-a spânzurat în podul şurii locuinţei sale.

Din primele cercetări efectuate de poliţişti a rezultat că în jurul orelor 16.30 minorul a ieşit din locuință pentru a da apă la animale iar la scut timp a fost găsit de către mama sa, spânzurat de o grindă din podul grajdului.

Un echipaj SMURD a procedat la resuscitarea minorului până în jurul orelor 18.30 când a fost declarat decedat.

Trupul neînsuflețit a fost depus la morga fostului Spital orășenesc Ocna Mureş unde specialiştii  legişti urmează să efectueze necropsia pentru stabilirea cu exactitate a cauzei morţii.

foto arhivă


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Ştirea zilei

Ştirea zilei

Foto: Candidat la Primărie și ghid turistic. Voicu Vușcan, surprins în Cetate alături de ambasadorul Chinei în România

Unirea Ziarul

Publicat

în

Candidat la Primărie și ghid turistic. Voicu Vușcan, surprins în Cetate alături de ambasadorul Chinei în România Voicu Vușcan candidează pentru funcția de primar al municipiului. În prima zi de campanie, acesta a fost văzut nu alături de colegi, în cadrul vreunei acțiuni electorale, ci tocmai în compania excelenței sale, Han Chunlin, ambasadorul Chinei în […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea