Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Curier Județean

Un copil de 12 ani din Căpud-Teiuş, găsit spânzurat de o grindă în spatele casei

Bogdan Presecan

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Potrivit IPJ Alba, ieri, 9 mai, orele 16.40 Poliţia oraşului Teiuş a fost sesizată prin 112, cu privire la faptul că la o locuinţă din Căpud a fost găsit spânzurat un minor în vârstă de 12 ani.

Echipa operativă deplasată la faţa locului a constatat că într-o anexă situată în spatele locuinţei se află spânzurat, de o grindă, cadavrul minorului P.M.A., de 12 ani.
Cu ocazia examinării sumare a cadavrului, nu au fost observate urme de violenţă, acesta fiind transportat la Serviciul de Medicină Legală Alba în vederea efectuării necropsiei şi stabilirii cu exactitate a cauzei morţii.

Gabriel Pleșa vă urează Paște Fericit!

Surse din anturajul familiei copilului susţin că motivul care ar fi putut contribui la gestul extrem al băiatului, este un eveniment petrecut cu câteva zile în urmă.

Duminică, 6 mai, copilul a lipsit de acasă, fără ca părinţii lui să ştie unde se află. În acea zi, împreună cu alţi copii din sat, ar fi intrat în clădirea şcolii din Căpud, printr-o crăpătură a zidului, de unde au luat biscuiţi şi lapte. Un sătean care i-a văzut pe aceştia în curtea şcolii în timp ce mâncau biscuiţi cu lapte, dându-şi seama de năzbâtia şcolarilor, i-a atenţionat că îi va pârî învăţătoarei şi părinţilor. Acest lucru se pare că l-a înspăimântat destul de tare pe P.M.A..

Mai târziu, băiatul i-a răspuns pe telefonul mobil, tatălui său vitreg, cu care a vorbit câteva ore. Minorul şi-a mărturisit fapta la telefon soţului mamei sale şi se pare că a fost convins de către acesta să se întoarcă acasă, promiţându-i că nu i se va întâmpla nimic.

Miercuri însă, copilul a fost găsit spânzurat de o grindă a şurii situată în spatele casei.

Din punct de vedere psihologic, niciodată un eveniment ca şi acesta nu este practic motivul care  determină pe cineva să se sinucidă.

Cel mult, un astfel de moment are un rol declanşator al comportamentului autodistructiv, dar motivul real pentru acest gest este întotdeauna fondul emoţional, psihologic al individului. Şi acest băiat de 12 ani din Căpud era, se pare foarte vulnerabil, foarte sensibil, dacă o joacă de copii, până la urmă, a putut să îi creeze o asemenea teamă.

Aşadar, atenţie părinţi cum vă purtaţi cu copiii voştri.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Curier Județean

Curier Județean

7-19 mai 2024: „Rădăcinile Credinței: Călătorie prin Timp și Cunoaștere”, expoziție de carte religioasă veche la Muzeul Palatul Principilor Transilvaniei

Ziarul Unirea

Publicat

în

7-19 mai 2024: „Rădăcinile Credinței: Călătorie prin Timp și Cunoaștere”, expoziție de carte religioasă veche la Muzeul Palatul Principilor Transilvaniei Expoziția „Rădăcinile Credinței: Călătorie prin Timp și Cunoaștere” va fi disponibilă în perioada 7-19 mai 2024 la Muzeul Palatul Principilor Transilvaniei din Alba Iulia și reunește o impresionantă colecție de carte religioasă veche, dar nu […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea