Rămâi conectat
PSD Alba - Alegeri Locale 2024

Curier Județean

Un consilier local propune o soluție pentru „ruleta rusească” de la intersecția străzii Mărășești cu șoseaua de centură: realizarea unei supratraversări

Ziarul Unirea

Publicat

în

AUR - Alegeri Locale 2024

Consilierul local independent Mircea Trifu lansează o nouă inițiativă, aceea de a înființa o echipă de voluntari alături de care să demareze un proiect care prevede realizarea unei treceri peste șoseaua de centură a municipiului Alba Iulia, în zona intersecției cu strada Mărășești și strada București.

„1 Mai, ziua internațională a muncii!

M-am gândit astăzi să fac ceva în spiritul acestei „zile” și mi-a venit ideea să înființez o echipă de voluntari, topografi și ingineri de drumuri și poduri, ba chiar studenți eminenți din Alba Iulia la C.F.D.P. și să demarăm împreună un proiect pentru o viitoare trecere peste șoseaua de centură a orașului în zona intersecției cu str MĂRĂȘEȘTI și str București.

Din discuțiile avute până acum cu foști colegi de facultate sper ca până la sfîrșitul lui iulie 2019 să prezentăm 3 variante, cu machete, albaiulienilor și în special conducerii primăriei care „a dormit în păpucii statului” până acum, cel puțin în privința asta.

Îi rog pe cei interesați de acțiunea noastră să mă contacteze pe [email protected], pe pagina de facebook sau să mă sune la 0741008687..

Al dvs., consilier local independent, Mircea Trifu”


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Curier Județean

Curier Județean

Femeie atacată noaptea de doi tineri într-un gang din Alba Iulia

Unirea Ziarul

Publicat

în

Femeie atacată noaptea de doi tineri într-un gang din Alba Iulia Doi tineri din Alba Iulia, dintre care unul minor, au fost condamnați la pedepse cu închisoare pentru tâlhărie calificată. Cei doi au atacat noaptea o femeie și i-au smuls geanta. Femeia nu s-a lăsat, astfel încât unul dintre agresori i-a răsucit mâna până când […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea