Un consilier local din Mogoș, găsit în incompatibilitate de Agenția Națională de Integritate

Agenția Națională de Integritate a constatat starea de incompatibilitate în cazul lui Radu-Cornel Negru, consilier local și angajat cu contract individual de muncă în aparatul propriu de specialitate al Primarului Comunei Mogoș., se arată într-un comunicat de presă.

Agenția Națională de Integritate a constatat starea de incompatibilitate și conflictul de interese în materie administrativă în cazul a 7 aleși locali, după cum urmează: un primar, doi viceprimari și patru consilieri locali.

ELIT

Radu-Cornel Negru, începând cu data de 30 iunie 2016 exercită simultan funcția de consilier local și calitatea de angajat cu contract individual de muncă în aparatul propriu de specialitate al Primarului Comunei Mogoș, încălcând astfel dispozițiile art. 88, alin. (1), lit. c) din Legea nr. 161/2003:

  •   art. 88, alin. (1), lit. c) din Legea nr. 161/2003, potrivit căruia „Funcţia de consilier local sau consilier judeţean este incompatibilă cu exercitarea următoarelor funcții și calități: […] c) calitatea de funcţionar public sau angajat cu contract individual de muncă în aparatul propriu al consiliului local respectiv sau în aparatul propriu al consiliului judeţean ori al prefecturii din judeţul respectiv”;

Persoanele evaluate au fost informate despre declanșarea procedurii de evaluare, elementele identificate, precum și drepturile de care beneficiază – de a fi asistate sau reprezentate de un avocat și de a prezenta date sau informații pe care le consideră necesare, personal ori prin transmiterea unui punct de vedere scris. 

Mihail David - 2020

Email: stiri@ziarulunirea.ro
Tel: 0258.811.419

Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor. Acceptă Mai mult...