Rămâi conectat

Actualitate

Un cioban băut a sunat de 5 ori la 112 și a reclamat că a fost răpit

Unirea Ziarul

Publicat

în

Un cioban băut a sunat de 5 ori la 112 și a reclamat că a fost răpit

Serviciul Unic Apeluri de Urgență 112 a fost sesizat, prin cinci apeluri telefonice de către un cioban care a reclamat faptul a fost „răpit” de niste persoane pe care nu le cunoaște și se află într-o mașină împotriva voinței sale, legat la ochi.

„Apelantul (care și-a declinat o identitate falsă) a precizat ca a fost luat de pe o stradă din municipiul Hunedoara și este dus către punctul de frontieră Nădlac. Imediat, s-au declanșat activități specifice în astfel de cazuri, polițiștii Serviciului de Investigații Criminale și cei ai Biroului de Analiză a Informațiilor Hunedoara, în urma cercetărilor reușind, în scurt timp, să identifice apelantul”, arată Inspectoratul Județean de Poliție Hunedoara, potrivit realitateadehunedoara.net .

Poliţiştii l-au găsit pe un deal din judeţ unde păzea oile şi au constatat că apelul a fost fals, iar bărbatul era băut.

Bărbatul a recunoscut că a consumat băuturi alcoolice şi că informaţiile din apelurile la 112 nu sunt reale.
„Bărbatul (care a recunoscut ca a consumat băuturi alcoolice) a declarat ca cele reclamate cu ocazia apelurilor telefonice nu corespund realității. Față de bărbat urmează a fi luate măsuri legale”, mai arată IPJ Hunedoara


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Actualitate

Actualitate

Modificări majore pentru salariați și angajatori: S-a atribuit licitația care va schimba sistemul Revisal

Unirea Ziarul

Publicat

în

Modificări majore pentru salariați și angajatori: S-a atribuit licitația care va schimba sistemul Revisal Inspecția Muncii a desemnat firmele câștigătoare ale licitației pentru realizarea noului Registru General de Evidență a Salariaților (Reges-online), care va înlocui actualul sistem depășit tehnologic Reges/Revisal, potrivit unui anunț publicat vineri în Sistemul Electronic de Achiziții Publice. Noul sistem IT trebuie […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea