Rămâi conectat

Curier Județean

Un cartier din Cugir – timp de cinci ore, sub decibelii alarmei de la Bancpost

Ziarul Unirea

Publicat

în

bancpost cugirMarţi dimineaţa, începând cu ora 4.00, cugirenii cu domiciliul în cartierul Micro 7, au fost treziţi din somn de zgomotul decibelilor provocaţi de alarma instalată la agenţia din Cugir a Bancpost, care n-a mai încetat cu cu sunetele sale ,,melodioase’’ timp de aproape cinci ore.

Localnicii erau oarecum familiarizaţi cu evenimente de acest fel provocate de ,,paza de siguranţă’’ a respectivei bănci poştale, dar parcă niciodată nu s-au repetat atât de matinal şi pe o durată atât de mare.

În jurul orei 10.00, lucrătorii agenţiei au găsit în cele din urmă o soluţie de moment reuşind să decupleze  aparatul de alarmare, până la sosirea unei echipe de depanatori din Cluj –Napoca, singura autorizată să rezolve problema.

Potrivit unei funcţionare din cadrul băncii, incidentul s-a produs ca urmare a unei defecţiuni la cutia exterioară, iar prelungirea vacarmului s-a datorat neexistenţei unei scări necesare intervenţiei la sistemul de alarmă, dar şi a ,,lipsei de reacţie a localnicilor?’’, care n-au anunţat la timp lucrătorii băncii despre declanşarea alarmei.

La ora la care am transmis materialul legat de respectivul incident, situaţia de la Bancpost Cugir era rezolvată, fapt ce deocamdată le dă asigurări locatarilor din zonă că pot dormi liniştiţi. (C.P.)


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Curier Județean

Curier Județean

Vaccinarea antirujeolică, în județul Alba, cu mult sub media națională. Zeci de cazuri de rujeolă, înregistrate doar într-o săptămână!

Unirea Ziarul

Publicat

în

Vaccinarea antirujeolică, în județul Alba, cu mult sub media națională. Zeci de cazuri de rujeolă, înregistrate doar într-o săptămână! Acoperirea vaccinală antirujeolică, atât cu prima doză, cât şi la cea de-a doua, este în judeţul Alba cu mult sub media naţională, în condiţiile în care numai în prima săptămână din aprilie s-au înregistrat în judeţ […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea