Rămâi conectat

Curier Județean

Un blăjean curajos a prins hoțul care tocmai i-a prădat locuința și l-a predat polițiștilor

Bogdan Presecan

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Poliţia Municipiului Blaj a fost sesizată ieri prin 112,  cu privire la faptul că din locuinţa unui cetățean din Blaj a fost sustras un telefon mobil.

Imediat după comiterea faptei, suspectul a fost observat de către păgubit care împreună cu un cunoscut a pornit în urmărirea  acestuia, reușind să-l reţină la o distanţă de circa 300 de metri de locuinţă.

Potrivit IPJ Alba, “la faţa locului a ajuns şi patrula de siguranţă publică din cadrul Poliţiei Municipiului Blaj care l-a identificat pe suspect, un minor de 15 ani, din Blaj, asupra căruia a fost găsit telefonul mobil sustras.

În timpul cercetărilor privind furtul de telefon mobil, poliţiştii au fost sesizaţi de către un cetăţean care locuieşte pe aceeaşi stradă, cu privire la faptul că i-a dispărut din locuinţă, o cameră foto şi 4 ceasuri de mână, bunuri în valoare totală de 1.800 de lei.

În urma verificărilor efectuate, s-a stabilit că minorul care a sustras telefonul este şi autor al furtului camerei foto şi a celor 4 ceasuri de mână, cu ocazia cercetărilor efectuate fiind găsite bunurile sustrase.

Faţă de minor au fost întocmite actele premergătoare cercetării sub aspectul comiterii infracțiunii de furt calificat. „

foto arhivă


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Curier Județean

Curier Județean

Alba Iulia capitala patrimoniului românesc pentru două zile: Ce spune primarul Pleșa despre participarea la Conferința Rohaereditas

Bogdan Ilea

Publicat

în

Alba Iulia capitala patrimoniului românesc pentru două zile: Ce spune primarul Pleșa despre participarea la Conferința Rohaereditas Timp de două zile, Alba Iulia urmează să fie capitala patrimoniului românesc. Ministerul Culturii organizează Conferinta Rohaereditas la care participă și primăria Alba Iulia. „Alba Iulia este, pentru două zile, capitala patrimoniului românesc, aici desfășurându-se Conferința ROHAEREDITAS, organizată […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea