Rămâi conectat

Ştirea zilei

Un Bentley în valoare de aproape 300.000 de euro – cea mai scumpă mașină înmatriculată în septembrie, în Alba

Ziarul Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Un Bentley în valoare de aproape 300.000 de euro – cea mai scumpă mașină înmatriculată în septembrie, în Alba

În luna septembrie, în județul Alba au fost înmatriculate 984 de mașini second-hand, cea mai scumpă fiind un Bentley Continental Supersports, cu an de fabricație 2017, care pe site-urile de vânzări de specialitate costă aproximativ 300.000 de euro.

În topul preferințelor proaspeților proprietari de autoturisme au fost cele cu marca Volkswagen (266 de mașini înmatriculate), Audi (116), Opel (82), Ford (74), BMW (60).

În total, au fost 131 de autovehicule cu o vechime sub 5 ani, iar cel mai vechi autoturism înmatriculat a fost un Mercedes Benz 380SL, cu an de fabricație 1983.

La nivel național, în luna septembrie au fost înmatriculate peste 40.000 de mașini second-hand, în creștere puternică în comparație cu aceeași lună a anului trecut.

Eliminarea timbrului de mediu continuă să mărească diferența dintre numărul de mașini second-hand și cele noi înmatriculate pe piața din România.

Potrivit raportului emis de Direcția Regim Permise de Conducere și Înmatriculare a Vehiculelor (DRPCIV) pentru luna septembrie, românii au inmatriculat 10.425 de mașini noi, în creștere cu 11.37% comparativ cu septembrie 2016.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Ştirea zilei

Ştirea zilei

Accident GRAV, între 4 mașini, pe autostrada A1 sensul Sebeș-Vâlcea: O persoană încarcerată și trafic BLOCAT total. A fost solicitat și elicopterul SMURD

Ziarul Unirea

Publicat

în

Accident GRAV, între 4 mașini, pe autostrada A1 sensul Sebeș-Vâlcea: O persoană încarcerată și trafic BLOCAT total. A fost solicitat și elicopterul SMURD Un accident rutier grav a avut loc joi, în jurul orei 13.00, pe autostrada A1, la km 230, zona Veștem, pe sensul Sebeș – Valcea, cu 4 autovehicule implicate. Traficul este blocat […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea