Rămâi conectat

Actualitate

Un bărbat din Vințu de Jos cercetat pentru spargerea vestiarului de la Stadionul ”Mureșul”

Sfarlea Ioana Raluca

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Pe baza datelor şi informaţiilor obţinute în urma investigaţiilor efectuate, poliţiştii din cadrul Secţiei nr. 2 Poliţie Rurală Vinţu de Jos au reuşit identificarea suspectului de furt comis în perioada 15 – 17.09.2012, în dauna Primăriei Vinţu de Jos, ca fiind un localnic de 53 de ani.

Din primele cercetări reiese faptul ca în data de 15.09.2012, în jurul orelor 18.00 suspectul, a sustras mai multe componente metalice de la vestiar şi bucăţi de plasă metalică din gardul împrejmuitor al terenului de fotbal Mureșul Vinţ, aparținând Primăriei Vințu de Jos.

”Poliţiştii au reuşit identificarea tuturor bunurilor sustrase şi au asigurat restituirea lor către partea vătămată. În cauză s-a întocmit un dosar penal în care faţă de suspect se efectuează cercetări pentru comiterea infracțiuni de furt calificat”, precizează reprezentantul IPJ Alba.

 


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Actualitate

Actualitate

Hărțuirea unei ziariste de către PNL, semnalată în Raportul Departamentului de Stat al SUA privind situația drepturilor omului în România

Bogdan Ilea

Publicat

în

Hărțuirea unei ziariste de către PNL, semnalată în Raportul Departamentului de Stat al SUA privind situația drepturilor omului în România Duminică noaptea, Departamentul de Stat al Statelor Unite, a publicat un raport privind situația drepturilor omului în România. „Ministerul de Externe” al SUA” a discutat despre relația dintre partidele de guvernământ din România și hărțuirea […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea