Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Ştirea zilei

Un bărbat din Timiș, care ar fi ajutat autorii crimei de la Sibiu, rămâne în arest preventiv. Contestația, respinsă de Curtea de Apel Alba Iulia

Ziarul Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Un bărbat din Timiș, care ar fi ajutat autorii crimei de la Sibiu, rămâne în arest preventiv. Contestația, respinsă de Curtea de Apel Alba Iulia

Miercuri, 22.11.2023, la dosarul cunoscut opiniei publice ca „Dosarul jafului de la Sibiu”, Curtea de Apel Alba Iulia a respins contestaţia formulată de inculpatul S.I. împotriva încheierii penale nr. 104/17.11.2023, pronunţată de judecătorul de drepturi şi libertăţi din cadrul Tribunalului Sibiu.

Gabriel Pleșa vă urează Paște Fericit!

Hotărârea Curţii de Apel Alba Iulia este definitivă, astfel încât inculpatul S.I. va fi cercetat în continuare pentru săvârșirea infracţiunii de favorizare a făptuitorului în stare de arest preventiv, pe o perioadă de 30 de zile.

Conţinutul în extras al dispozitivului hotărârii definitive a Curţii de Apel Alba Iulia din 22.11.2023 publicat pe portalul public al instanţei la dosarul nr. 2706/85/2023.

„În baza art. 425/1 alin. 7 pct. 1 lit. b Cod procedură penală rap. la art. 204 Cod pr pen. respinge, ca nefondată, contestaţia formulată de inculpatul S.I. (…) împotriva încheierii penale nr. 104/17.11.2023, pronunţată de judecătorul de drepturi şi libertăţi din cadrul Tribunalului Sibiu (…). Definitivă. Pronunţată în camera de consiliu azi, 22.11.2023”, se arată în Hotărârea Curții de Apel Alba Iulia.

Tribunalul Sibiu a dispus, săptămâna trecută, arestarea preventivă, pe o perioadă de 30 de zile, începând cu data de 17 noiembrie, până la data de 16 decembrie, inclusiv, a inculpatului Ilie Sitariu cercetat pentru săvârşirea infracţiunii de favorizarea făptuitorului.

Bărbatul din localitatea Dumbrăviţa, judeţul Timiş, este acuzat că i-ar fi ajutat pe cei trei presupuşi autori ai crimei şi tâlhăriei, iar pe unul dintre aceştia l-ar fi sprijinit să plece din ţară.Doi dintre bărbaţii care l-ar fi bătut şi ucis pe omul de afaceri Adrian Kreiner au fost prinşi în Marea Britanie, a anunţat, duminică, Poliţia Română.

Doi dintre suspecți au fost prinși

Cei doi, ambii în vârstă de 35 de ani, au fost localizaţi în Scoţia, respectiv Irlanda de Nord. Potrivit unor surse judiciare, Marian Cristian Minae a fost prins în Irlanda de Nord, iar Laurenţiu Ghiţă în Scoţia. Cei doi au fost depistaţi de partenerii externi, pe baza informaţiilor oferite de Poliţia Română. Este căutat în continuare cel de-al treilea suspect – Cosmin Costinel Zuleam.

Tribunalul Sibiu a emis, duminică, mandate de arestare preventivă şi, respectiv, mandate internaţionale de arestare, în lipsă, pe numele celor trei, acuzaţi de săvârşirea infracţiunilor de omor calificat şi tâlhărie calificată. Toţi sunt din judeţul Dolj.

În 6 noiembrie, omul de afaceri Adrian Kreiner a fost bătut şi jefuit în propria casă. Hoţii i-au furat ceasuri în valoare de 200.000 de euro, însă nu au luat şi banii care erau în casă, potrivit procurorilor. În casă mai erau iubita şi fiica omului de afaceri.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Ştirea zilei

Ştirea zilei

FOTO Ce mai aruncă oamenii din Alba, în Săptămâna Mare: Trei pui de cățel, legați cu sărmă de gât și labe, aruncați într-o baltă adâncă să se înece

Ziarul Unirea

Publicat

în

Ce mai aruncă oamenii din Alba, în Săptămâna Mare: Trei pui de cățel, legați cu sărmă de gât și labe, aruncați într-o baltă adâncă să se înece Săptămâna Mare = săptămâna în care viaţa unor suflete nu are valoare, într-un oraș din Alba. Scene şocante au fost surpinse miercuri, 1 mai, la Teiuș. Trei cățeluși […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea