Rămâi conectat

Curier Județean

Un bărbat din Sebeș, care s-a deplasat la aprtamentul fostei șoții, s-a ales cu dosar penal pentru încălcarea ordinului de protecție

Ziarul Unirea

Publicat

în

Potrivit IPJ Alba, un bărbat din Sebeș este cercetat penal după ce a încălcat interdicția de a se apropia de a se apropia de fosta sa soție.

La data de 6 aprilie 2020, polițiștii de siguranță publică din Sebeș au întocmit dosar de cercetare penală față de un bărbat de 42 de ani, din municipiu, sub aspectul săvârșirii infracțiunii de încălcarea ordinului de protecție, faptă prevăzută și pedepsită de art. 32 din Legea 217/2003.

În sarcina bărbatului s-a reținut faptul că, la data de 4 aprilie 2020 s-ar fi deplasat la apartamentul fostei sale soții, încălcând astfel obligațiile stabilite de o instanță civilă de judecată, prin care era obligat să nu se apropie de femeie, la o distanță mai mică de 100 de metri, pentru o perioadă de 3 luni, începând cu data de 02.04.2020.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Curier Județean

Curier Județean

INCENDIU de vegetație uscată la Spătac: Intervin pompierii din Blaj

Ziarul Unirea

Publicat

în

INCENDIU de vegetație uscată la Spătac: Intervin pompierii din Blaj Un incendiu de vegetație uscată a izbucnit luni seara, în localitatea Spătac. Intervin pompierii din Blaj pentru stingerea flăcărilor. Garda de intervenție Blaj intervine cu o autospecială de stingere cu apă și spumă pentru localizarea și stingerea unui incendiu în localitatea Spătac. Din primele informații, […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea