Rămâi conectat
PSD Alba - Alegeri Locale 2024

Ştirea zilei

Un bărbat din Ighiu a intrat cu mașina într-un stâlp de curent: A refuzat testarea cu aparatul etilotest

Suciu Andra-Ioana

Publicat

în

AUR - Alegeri Locale 2024

Un bărbat din Ighiu a intrat cu mașina într-un stâlp de curent: A refuzat testarea cu aparatul etilotest

La data de 29 decembrie 2023, în jurul orei 19.00, polițiștii Serviciului Rutier au intervenit pe DN 74, pe raza comunei Meteș, unde a fost semnalată producerea unui accident rutier.

politia accident

Din primele cercetări efectuate de polițiști, a rezultat că un bărbat de 36 de ani, din comuna Ighiu, în timp ce conducea un autoturism, a intrat în coliziune cu un stâlp de susținere a rețelei de energie electrică.

În urma accidentului, au rezultat pagube materiale, iar traficul rutier a fost restricționat, pentru o perioadă de aproximativ o oră și jumătate.

Polițiștii i-au solicitat conducătorului auto să se supună testării cu aparatul etilotest, însă acesta a refuzat. A fost condus la spital pentru recoltarea mostrelor de sânge, în vederea stabilirii alcoolemiei, însă a refuzat să se supună recoltării.

Față de acesta, cercetările sunt continuate sub aspectul săvârșirii infracțiunii de refuz sau sustragere de la recoltarea mostrelor biologice, în vederea stabilirii prezenței în sânge a alcoolului sau a altor substanțe.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Ştirea zilei

Ştirea zilei

O nouă performanță a elevei Damaris Vasinc, de la Colegiul Național ”Lucian Blaga” Sebeș: Premiul I la etapa județeană a Concursului „Memoria Holocaustului” și calificare la etapa națională

Ziarul Unirea

Publicat

în

O nouă performanță a elevei Damaris Vasinc, de la Colegiul Național ”Lucian Blaga” Sebeș: Premiul I la etapa județeană a Concursului „Memoria Holocaustului” și calificare la etapa națională Damaris Vasinc elevă în clasa a XI-a la Colegiul Național Lucian Blaga din Sebeș s-a calificat la etapa națională a Concursului „Memoria Holocaustului”, după ce a obținut […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea