Un bărbat din Cugir s-a răsturnat cu mașina într-un șanț de pe marginea drumului. Polițiștii chemați la fața locului au constatat că acesta era beat

Mircea Trifu - Primar Alba Iulia

Un cugirean ce avea drum prin Roșia Montană a ajuns cu mașina în șanțul de pe marginea șoselei. Testat de polițiștii din Abrud, acesta a înverzit etilotestul, rezultatul fiind pozitiv: 0,56 mg/l alcool pur în aerul expirat.

La data de 11 august 2019, în jurul orei 20.00, polițiștii din Abrud au intervenit pentru soluționarea unui eveniment rutier, soldat cu pagube materiale, produs în centrul localității Roșia Montană.

Pro România - Ține cu ALBA
ELIT

Un bărbat de 38 de ani, din Cugir, în timp ce conducea un autoturism, a pierdut controlul asupra acestuia și a întrat în șanț.

PMP - Alegeri Locale 2020
USR-Plus - Oameni ca tine schimbă Alba în bine

În urma testării conducătorului auto cu aparatul etilotest, a rezultat valoarea de 0,56 mg/l alcool pur în aerul expirat, motiv pentru care a fost condus la spital unde i-au fost recoltate mostre de sânge, în vederea stabilirii alcoolemiei.

Față de conducătorul auto, cercetările sunt continuate sub aspectul săvârșirii infracțiunii de conducere sub influența alcoolului.

Email: stiri@ziarulunirea.ro
Tel: 0258.811.419