Rămâi conectat

Curier Județean

Un bărbat din Câmpia Turzii, REȚINUT de polițisti după ce a țepuit o vânzatoare din Abrud prin metoda „șmen”: I-a cerut vânzătoarei să îi schimbe o sumă de bani în bancnote mai mici

Ziarul Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Tânăr de 22 de ani, din Câmpia Turzii, REȚINUT de polițiști, pentru ÎNȘELĂCIUNE: Ar fi înșelat o vânzătoare căreia i-a cerut să îi schimbe o sumă de bani în bancnote mai mici.

Polițiștii din Abrud l-au reținut pe un tânăr din Câmpia Turzii ca bănuit de o faptă de înșelăciune. Ar fi înșelat o vânzătoare căreia i-a cerut să îi schimbe o sumă de bani în bancnote mai mici.

La data de 02 iunie 2020, polițiștii de investigații criminale din Abrud au luat măsura reținerii, pentru o perioadă de 24 de ore, față de un tânăr de 22 de ani, din Câmpia Turzii, județul Cluj, care este cercetat pentru săvârșirea unei infracțiuni de înșelăciune.

În sarcina acestuia s-a reținut faptul că, în după amiaza zilei de 22 mai, i-a solicitat unei vânzătoare de la un magazin alimentar din Abrud, să îi schimbe 3 bancnote de câte 200 de lei în bancnote de câte 50 de lei. Ulterior a revenit asupra solicitării și a precizat că, de fapt, dorește schimbarea banilor în bancnote de 5 lei și a cerut restituirea bancnotelor de 200 de lei însă când le-a înapoiat pe cele de 50 de lei ar fi sustras 4 din ele, fără ca femeia să observe acest lucru.

În cursul zilei de azi de azi, 03 iunie 2020, tânărul va fi prezentat în fața magistraților din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Câmpeni, pentru dispunerea măsurilor legale.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Curier Județean

Curier Județean

Alba Iulia capitala patrimoniului românesc pentru două zile: Ce spune primarul Pleșa despre participarea la Conferința Rohaereditas

Bogdan Ilea

Publicat

în

Alba Iulia capitala patrimoniului românesc pentru două zile: Ce spune primarul Pleșa despre participarea la Conferința Rohaereditas Timp de două zile, Alba Iulia urmează să fie capitala patrimoniului românesc. Ministerul Culturii organizează Conferinta Rohaereditas la care participă și primăria Alba Iulia. „Alba Iulia este, pentru două zile, capitala patrimoniului românesc, aici desfășurându-se Conferința ROHAEREDITAS, organizată […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea