Rămâi conectat

Curier Județean

Un bărbat din Blaj a fost reținut de polițiști, după ce a intrat beat peste o familie de vârstnici, agresându-i și încercând să-i jefuiască

Ziarul Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Un bărbat din Blaj, cercetat pentru tentativă de tâlhărie, a fost reținut de polițiști și prezentat în fața magistraților. A fost arestat preventiv după ce, beat fiind, ar fi pătruns peste doi vârstnici și i-ar fi agresat, pentru a obține de la ei banii sau bunurile de valoare.

La data de 28 martie 2020, polițiștii din Blaj au luat măsura reținerii față de un bărbat de 31 de ani, din Petrisat, Blaj, care este bănuit de săvârșirea unei infracțiuni de tentativă de tâlhărie.

În sarcina acestuia s-a reținut faptul că în seara zilei de 27 martie 2020, în jurul orei 22.15, fiind sub influența băuturilor alcoolice, ar fi pătruns în locuința unei familii de vârstnici din Petrisat, și, folosind violența și amenințările, ar fi încercat să obțină bani și bunuri de valoare.

Ulterior, ar fi renunțat la rezoluția infracțională și ar fi părăsit casa vârstnicilor fără să sustragă bani sau bunuri.

Polițiștii au fost sesizați de către vecinii vârstnicilor care au auzit strigătele acestora de ajutor, iar la scurt timp l-au identificat pe bărbatul bănuit de săvârșirea faptei, la domiciliul său.

Din cercetări a rezultat că acesta le cunoștea pe victime, întrucât ulterior lucrase în gospodăria acestora, ca și ziler.

Cele două victime au fost transportate la spital, prezentând multiple leziuni traumatice.

Bărbatul a fost prezentat în fața procurorilor din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Blaj, pentru tentativă de tâlhărie calificată, iar ulterior judecătorului de drepturi și libertăți din cadrul Judecătoriei Blaj, care a dispus cercetarea sa în stare de arest preventiv, pe numele său fiind emis un mandat de arestare preventivă pentru o perioadă de 30 de zile.

Cercetările sunt continuate.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Curier Județean

Curier Județean

Alba Iulia capitala patrimoniului românesc pentru două zile: Ce spune primarul Pleșa despre participarea la Conferința Rohaereditas

Bogdan Ilea

Publicat

în

Alba Iulia capitala patrimoniului românesc pentru două zile: Ce spune primarul Pleșa despre participarea la Conferința Rohaereditas Timp de două zile, Alba Iulia urmează să fie capitala patrimoniului românesc. Ministerul Culturii organizează Conferinta Rohaereditas la care participă și primăria Alba Iulia. „Alba Iulia este, pentru două zile, capitala patrimoniului românesc, aici desfășurându-se Conferința ROHAEREDITAS, organizată […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea