Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Curier Județean

Un bărbat din Blaj a fost amendat de jandarmi pentru că… și-a înjurat calul!

Ziarul Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Un căruţaş din Blaj a fost sancţionat de jandarmi pentru că a deranjat liniştea pe strada Dr. Vasile Suciu din municipiu. Cel pe care-şi descarca nervii era un cal.

În timpul unei misiuni de patrulare pe care o executa luni, 14 septembrie, pe strada Dr. Vasile Suciu din municipiul Blaj, un echipaj de jandarmerie a observat în jurul orei 21.00 un bărbat care se manifesta foarte zgomotos. Apropiindu-se de el s-a putut constata că acesta prezenta semne ale unui consum excesiv de alcool, iar cel pe care-l înjura era calul său. Din spusele bărbatului se pare că episodul de violenţă verbală a izbucnit în momentul în care animalul se încăpăţânase să mai tragă căruţa la care era înhămat. În urma verificărilor efectuate a reieşit că, extrem de supărat, căruţaşul nu s-a limitat doar la “apostrofarea” calului ci de acelaşi tratament şi limbaj extrem de vulgar au avut parte şi cei prezenţi în zonă, care au asistat involuntar la incident şi care i-au cerut să înceteze.

Identificat ca fiind Dan C. (38 de ani), domiciliat în Blaj, a fost îndrumat să evite pe viitor un astfel de comportament, iar la final a fost sancţionat contravenţional cu amendă în valoare de 100 lei. (Z.U.)


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Curier Județean

Curier Județean

FOTO: Prima ediție a „Cupa Primăverii 2024”. Ce sporturi au fost organizate de IPJ Alba

Bogdan Ilea

Publicat

în

FOTO: Prima ediție a „Cupa Primăverii 2024”. Ce sporturi au fost organizate de IPJ Alba IPJ Alba a organizat pe data de 25 aprilie, prima ediție a „Cupa Primăverii”. Participanții s-au întrecut într-un turneu de fotbal și concurs de crossfit.  La data de 25 aprilie 2024, Inspectoratul de Poliție Județean Alba, prin Biroul Pregătire Profesională, […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea