Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Ştirea zilei

Un bărbat din Alba s-a trezit bătut și cu mașina vandalizată după un accident de circulație: Care au fost motivele agresorului

Ziarul Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Un bărbat din Alba s-a trezit bătut și cu mașina vandalizată după un accident de circulație: Care au fost motivele agresorului

Un bărbat din Alba a fost condamnat la pedeapsa unei amenzi în cuantum de 2.250 lei pentru infracțiunea de loviri sau alte violenţe.

Sentința Judecătoriei Sebeș a fost pronunțată în data de 6 iulie, iar motivarea fost făcută publică pe portalul just.ro.

Gabriel Pleșa vă urează Paște Fericit!

Astfel, în cursul lunii august 2020, între inculpatnși persoana vătămată s-a încheiat o constatare amiabilă cu privire la un accident de circulație, ocazie cu care, inculpatul nu a putut recupera banii de la societatea de asigurări pentru că nu avea autoturismul înscris pe numele său.

Ulterior, la data de 11.08.2020, în jurul orelor 19:40, persoana vătămată, trecea cu autoturismul, prin localitatea Cîlnic, iar când a ajuns în dreptul locuinței inculpatului, acesta i-a făcut semn să oprească. În acest context, inculpatul i-a reproșat persoanei vătămate faptul că nu poate primi despăgubirea de la asigurări și să-i repare autoturismul, fapt pe care persoana vătămată nu l-a acceptat.

Urmare, inculpatul s-a deplasat în curtea casei sale și s-a întors cu un ciocan cu care a distrus piese de pe autoturismul persoanei vătămate, respectiv far, lunetă, stop spate. Apoi a deschis portiera dreapta a autoturismului persoanei vătămate, s-a urcat în mașină și a aplicat un pumn în zona capului, acțiunea infracțională fiind stopată de un membru al familiei inculpatului care, l-a tras afară din autoturism.

Decizia poate fi atacată cu drept de apel în termen de 10 zile de la comunicare.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Ştirea zilei

Ştirea zilei

Bianca-Maria Grosu, performanță remarcabilă la olimpiada de limba spaniolă: Eleva din Sebeș, locul I la etapa națională

Ziarul Unirea

Publicat

în

Bianca-Maria Grosu, performanță remarcabilă la olimpiada de limba spaniolă: Eleva din Sebeș, locul I la etapa națională Bianca-Maria Grosu, elevă a Colegiului Național ”Lucian Blaga” din Sebeș, a obținut  Premiul I la Olimpiada Națională de Limba Spaniolă. Citește și: EDUARD PIȚU, elevul-minune din Alba Iulia, primul și singurul din județ care a reușit să obțină […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea