Un bărbat din Alba își ajută concetățenii la depunerea contestațiilor pentru amenzile primite în perioada stării de urgență, dar și să își găsească un loc de muncă

Ciprian Bogdan, aiudeanul care a distribuit 500 pachete cu alimente pe timp de pandemie și în perioada stării de urgență, vine în continuare în sprijinul concetățenilor săi și îi ajută la depunerea contestațiilor pentru amenzile primite în perioada stării de urgență, dar și să își găsească un loc de muncă.

Într-o postare pe pagina de facebook, bărbatul explică ce anume au nevoie oamenii și îi îndeamnă să apeleze la ajutorul lui.

ELIT

”Marți este ultima zi când se mai pot depune contestații la amenzile primite în perioada stării de urgență!

Până acum sunt peste 40 aiudeni au apelat la ajutorul nostru și suntem în continuare deschiși să ajutăm și pe alții! Amintesc că, pe lângă procesul verbal de contravenție, este nevoie și de achitarea taxei de timbru judiciar (se achită la Primărie – serviciul taxe și impozite) și plicul cu data poștei dacă îl mai aveți!

Eu voi redacta plângerea contravențională pentru fiecare PV în parte în vederea anulării pe motiv de neconstituționalitate, conform Deciziei Curții Constituționale 152/6.05.2020. Voi asigura copiile xerox la documente și apoi le voi depune în două exemplare la Judecătoria Aiud în numele dvs!

Vă aduc la cunoștiință ca amenzile primite pentru tulburarea ordinii publice cât și cele pentru infracțiunea de zădărnicirea combaterii bolilor, nu fac obiectul acțiunii noastre!

În paralel, așa cum am promis, căutam să identificăm locuri de muncă pentru aiudeni! La momentul de față, sunt în discuții cu gigantica companie grecească “Aktor-RO” pentru a angaja 20 de aiudeni la autostrada Aiud-Sebeș!
Ținem aproape!”, a scris Ciprian Bogdan pe facebook.

Email: stiri@ziarulunirea.ro
Tel: 0258.811.419

Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor. Acceptă Mai mult...