Rămâi conectat

Ştirea zilei

Un bărbat din Alba i-a pus piciorul pe gât fostei soții pentru 10.000 de euro: Ce au decis magistrații

Ziarul Unirea

Publicat

în

Un bărbat din Alba i-a pus piciorul pe gât fostei soții pentru 10.000 de euro: Ce au decis magistrații

Un bărbat din Alba a fost condamnat de magistrații Judecătoriei Aiud la plata a 2.100 de lei cu titlu de amendă penală pentru săvârşirea infracţiunii de lovirea sau alte violenţe.

Motivarea instanței a fost făcută publică pe portalul rejust.ro.

În data de 05.01.2019, inculpatul s-a deplasat la locuința persoanei vătămate din localitatea Gârbova de Jos, lucru cu care persoana vătămată a fost de acord. Inculpatul a revenit la locuința persoanei vătămate și i-a solicitat acesteia să îi dea 10.000 de euro, sumă cu care trebuia să o despăgubească pe sora lui. Întrucât persoana vătămată a refuzat, inculpatul s-a enervat, a început să îi adreseze amenințări cu moartea și cu acte de violență, după care a lovit-o cu palma peste față, a trântit-o la pământ și i-a pus piciorul pe gât.

Văzând că persoana vătămată nu mai poate respira, inculpatul a ridicat piciorul și a ieșit în curtea locuinței. În acel moment, persoana vătămată s-a ridicat și a închis ușa de acces în locuință și, speriată fiind, a sunat-o pe fiica ei, care era plecată de la domiciliu împreună cu concubinul ei. Inculpatul a început să bată în ușa locuinței, persoana vătămată i-a deschis, însă inculpatul nu a mai fost agresiv cu ea.

La scurt timp, a ajuns și fiica celor doi, care, văzând starea în care se afla persoana vătămată, respectiv că prezenta leziuni și urme de sânge în zona feței, a apelat SNUAU 112 și a solicitat intervenția organelor de poliție și a ambulanței. Ca urmare a acestui fapt, inculpatul i-a spus fiicei sale să iasă afară din casă și a amenințat-o că îi va rupe capul.

Instanța l-a mai obligat pe inculpat și la plata către victimă a sumei de 1.500 de lei, cu titlu de daune morale.

Decizia poate fi contestată cu drept de apel, în termen de 10 zile de la comunicarea hotărârii.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRIPublicitate

Știri recente din categoria Ştirea zilei

Ştirea zilei

Dosarul „aurarilor ilegali” din Munții Apuseni: Un singur inculpat din gruparea de 15 persoane, retrimis în judecată, întrucât faptele s-au prescris în cazul celorlalte 14 persoane

Unirea Ziarul

Publicat

în

Dosarul „aurarilor ilegali” din Munții Apuseni: Un singur inculpat din gruparea de 15 persoane, retrimis în judecată, întrucât faptele s-au prescris în cazul celorlalte 14 persoane Un bărbat din zona comunei Roșia Montană a fost trimis în judecată de procurori pentru infracțiunea de nerespectare a regimului materiilor explozive. Inculpatul este ultimul din gruparea de 15 […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea