Un bărbat de 54 de ani, suspect de infectare cu virusul COVID-19, s-a sinucis în Spitalul Judeţean de Urgenţă „Mavromati”

TECHNOVA - Înlocuiește-ți centrala

Un bărbat în vârstă de 54 de ani, care era suspectat de infectare cu virusul COVID-19, s-a sinucis în Spitalul Judeţean de Urgenţă „Mavromati”, a declarat miercuri, pentru AGERPRES, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliţie Judeţean (IPJ), Delia Nenişcu.

Bărbatul a fost găsit spânzurat în baia salonului în care era internat, iar cadrele medicale au alertat Poliţia prin 112. În momentul în care a recurs la gestul suicidal, bărbatul era singur în salon.

ELIT

Pentru a recurge la gestul lui, şi-a improvizat un ştreang pe care l-a legat de calorifer. Potrivit unor surse citate de Mediafax, bărbatul era depresiv după ce ar fi rămas fără loc de muncă.

„În cauză a fost deschis un dosar penal sub aspectul comiterii infracţiunii de ucidere din culpă, urmând ca atât rezultatele cercetărilor, cât şi concluziile medico-legale să stabilească cu exactitate împrejurările producerii evenimentului şi cauza decesului”, a afirmat reprezentantul IPJ Botoşani.

Sursa: stiripesurse.ro

Email: stiri@ziarulunirea.ro
Tel: 0258.811.419