// ViewContent // Track key page views (ex: product page, landing page or article) fbq('track', 'ViewContent'); // Search // Track searches on your website (ex. product searches) fbq('track', 'Search');

Un bărbat băut, dus la Spitalul din Câmpeni în șoc hipotermic, a făcut scandal după ce a fost salvat de medici

Un bărbat aflat sub influența alcoolului, din Baia de Arieș, transportat marți dimineața cu ambulanța la Spitalul Orășenesc Câmpeni în stare de hipotermie, având temperatura corpului de 34 de grade Celsius, a agresat verbal cadrele medicale după ce a fost tratat.

ambulantaManagerul Serviciului de Ambulanță al Județului Alba, Marius Șuluțiu, a declarat, marți, că bărbatul, în vârstă de 40 de ani, a fost transportat la spitalul din Câmpeni în șoc hipotermic, fiind găsit căzut în holul unui cămin de nefamiliști.

”Este vorba despre un caz social. La spital a fost tratat, și-a revenit și s-a enervat și a făcut scandal, agresând verbal cadrele medicale. A fost nemulțumit, întrebând cine l-a dus acolo”, a spus Marius Șuluțiu.

Bărbatul este un cunoscut consumator de alcool.

Cazul a fost semnalat de către o persoană care locuia în căminul de nefamiliști, la numărul de urgență 112.

Acesta este al doilea caz de hipotermie, înregistrat în această iarnă în Alba. Duminică, la prânz, tot la Baia de Arieș, un bărbat de 45 de ani a fost găsit căzut în curtea unei mătuși, fiind transportat tot la Spitalul Orășenesc Câmpeni, unde a fost tratat de medici.

”Bărbatul a rămas la Spitalul Orășenesc Câmpeni, până a fost pus pe picioare, iar apoi a plecat. Un echipaj de de la stația Baia de Arieș a intervenit prompt, când a fost solicitat, iar bărbatul a fost transportat de urgență”, a declarat Marius Șuluțiu.

Județul Alba se află sub cod portocaliu de vreme geroasă, iar la Baia de Arieș s-au înregistrat, în noaptea de luni spre marți, – 27 de grade Celsius. Potrivit meteorologilor, minimele au fost cuprinse între -29 și -15 grade Celsius.

Dragoș SUCIU

Email: dv.suciu@yahoo.com
Tel: 0740.084.098

Facebook