Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Curier Județean

Un bărbat a murit după ce a căzut de la balconul unei pensiuni din Arieșeni

Bogdan Presecan

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Ieri, în jurul orei 7.20, poliţiştii Postului de Poliție Arieşeni au fost sesizaţi cu privire la faptul că în apropierea unei pensiuni din Arieşeni, a fost găsit cadavrul unui bărbat.

Potrivit IPJ Alba, “la faţa locului s-a deplasat echipa operativă constituită la nivelul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Alba, unde, sub îndrumarea unui procuror criminalist din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Alba, s-a procedat la efectuarea cercetării la faţa locului.

În urma cercetărilor efectuate a rezultat că B.D.N., de 40 de ani, din municipiul Brad, judeţul Hunedoara, era cazat la pensiune întrucât, împreună cu doi colegi, executa lucrări de construcţie la o anexă a pensiunii.

În seara zilei de 24 septembrie, cei 3 bărbaţi au servit cina după care victima, împreună cu colegii săi s-au deplasat în centrul comunei unde au consumat băuturi alcoolice, revenind la pensiune în jurul orelor 22,30.

B.D.N.  împreună cu colegul său de cameră s-au retras în camera în care erau cazaţi, situată la etajul II al pensiunii, victima continuând să consume alcool pe balconul din dreptul camerei, timp în care colegul său de cameră a adormit.

Cu ocazia cercetărilor efectuate s-a stabilit că B.D.N. a căzut de la balconul pensiunii, din raportul medico legal formulat în urma efectuării necropsiei de către medicii legişti din cadrul Serviciului Judeţean de Medicină Legală Alba, rezultând că moartea lui B.D.N. a fost violentă şi   s-a datorat unui politraumatism prin cădere de la înălţime, cu leziuni craniocerebrale grave.

Pe cadavru nu au fost identificate leziuni traumatice de lovire acută.  În cauză nu sunt suspiciuni cu privire la decesul lui B.D.N.”


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Curier Județean

Curier Județean

Primăria Alba Iulia poate încheia contractul pentru eficientizarea energetică a Liceului Tehnologic „Alexandru Domșa” – Decizie definitivă la Curtea de Apel

Unirea Ziarul

Publicat

în

Primăria Alba Iulia poate încheia contractul pentru eficientizarea energetică a Liceului Tehnologic „Alexandru Domșa” – Decizie definitivă la Curtea de Apel Primăria Alba Iulia poate încheia contractul de circa 20 de milioane de lei (5 milioane de lei), bani alocați prin Planul Național de Redresare și Reziliență, pentru execuția lucrărilor de creștere a eficienței energetice […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea