Rămâi conectat
PSD Alba - Alegeri Locale 2024

Actualitate

Un bărbat a fost reținut de polițiști, după ce a condus băut și cu permisul de conducere suspendat. Acesta nu se afla la prima abatere de acest fel

Ziarul Unirea

Publicat

în

AUR - Alegeri Locale 2024

La data de 30 decembrie 2019, polițiștii Secției 4 Poliție Rurală Ocna Mureș și polițiștii Postului de Poliție Noșlac l-au reținut pe un bărbat, de 38 de ani, din comuna Noșlac, județul Alba,  care este cercetat pentru săvârșirea infracțiunilor de conducere sub influența alcoolului și conducere cu permisul suspendat.

Bărbatul a fost depistat de polițiști, la data de 27 decembrie 2019, când, fiind sub influența alcoolului și cu permisul reținut, a produs un accident de circulație cu pagube materiale, iar în urma testării acestuia cu aparatul etilotest, a rezultat valoarea de 0,73 mg/l alcool pur în aerul expirat.

Se pare că bărbatul nu se află la prima faptă de acest fel, acesta a mai condus băut în cursul lunii august 2019, fiind cercetat pentru aceiași faptă.

În cursul zilei de azi, 31 decembrie, va fi prezentat în fața magistraților din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Aiud, pentru dispunerea măsurilor legale.

Informații de background

În seara zilei de 27 decembrie 2019, în timp ce patrulau pe raza localității Copand, polițiștii au observat un autoturism răsturnat în afara carosabilului.

Polițiștii l-au identificat pe șoferul autoturismului, pe care l-au testat cu aparatul etilotest, valoarea rezultată fiind de 0,73 mg/l alcool pur în aerul expirat, motiv pentru care l-au condus la spital unde i-au fost recoltate mostre de sânge, în vederea stabilirii alcoolemiei.

În urma accidentul nicio persoană nu a suferit leziuni corporale. 


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Actualitate

Actualitate

Ciclonul care a provocat distrugeri în Europa se îndreaptă spre România: Vremea urmează să se înrăutățească

Bogdan Ilea

Publicat

în

Ciclonul care a provocat distrugeri în Europa se îndreaptă spre România: Vremea urmează să se înrăutățească Luna mai se caracterizează printr-o vreme extrem de schimbătoare, atât în România, cât și în restul Europei. Conform specialiștilor în meteorologie, ciclonul care a provocat distrugeri în Italia urmează să afecteze și România. Administrația Națională de Meteorologie (ANM) a […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea